Fantezili tuzak

Güncelleme Tarihi:

Fantezili tuzak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2012 00:00

Bir kafeteryada çalışan E. M., aynı işyerinde çalışan sevgilisi F.G.’yi “Unutamayacağın bir gece yaşatacağım” diyerek otele çağırdı.

Haberin Devamı


Genç kız, ellerini ve ağzını bağladıktan sonra çağırdığı suç ortağı ile birlikte F.G.’nin parasını, yüzük ve cep telefonunu gasp etti.

İSTANBUL Şişli’de bir kafeteryada çalışan F.G. (29) polise başvurarak, sevgilisi E.M. (21) ve onun erkek arkadaşı tarafından gasp edildiğini söyledi. F.G., polise verdiği ifadede, “Aynı işyerinde çalıştığım E.M. ile 3.5 aydır ilişkim vardı. 1 Şubat’ta beni telefonla arayarak ‘Sana büyük bir sürprizim olacak. Unutamayacağın bir gün yaşatacağım. Nişan yüzüklerimizi al gel’ dedi. Saat 19.00’da Taksim’de buluştuk. Bana bir otel odası tuttuğunu söyledi. Birlikte oraya gittik. Yanındaki çantadan fantezi yapacağımızı söyleyerek plastik kelepçeler çıkarıp beni yatağa bağladı. İkimiz de maskeler taktık. Ağzımı bağladıktan sonra odadan çıktı. Döndüğünde yanında maskeli bir kişi vardı. Adam bana vurmaya başladı. Bu sırada plastik kelepçeleri kırıp ona karşı koymaya çalıştım. Ancak bana biber gazı sıktı. Bayılmışım, kendime geldiğimde odada yalnızdım. Cebimdeki 300 lira, nişan yüzükleriyle cep telefonumun olmadığını gördüm” dedi.

İntikam için

Fantezili tuzak
Fantezili tuzak


Polis, E.M. ile suç ortağı D.Ç.’yi gözaltına aldı. E.M. poliste verdiği ifadesinde “Onunla başlarda güzel bir ilişkimiz vardı. Evlenmeyi düşünüyordum. Ancak bir süre sonra işyerinde bulunan arkadaşlarına ilişkimizle ilgili her şeyi anlattığını öğrendim. Bütün özel hayatımızı biliyorlardı. Buna çok kızdım. Ondan intikam almak için böyle bir plan yaptım. Şimdi çok pişmanım” dedi. E.M. ve D.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!