Ayakkabılarındaki toprak yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabılarındaki toprak yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2012 00:00

İki işyerinden çelik kasaları çalanların peşine düşen polis, soygun sırasında ayakkabılardan dökülen toprağı analiz ettirerek 3 hırsızı yakaladı.

ADANA Seyhan ilçesinin Gülbahçesi ve Dumlupınar mahallelerinde geçen hafta gıda toptancılığı yapan 2 ayrı işyerinin kepenk kilitlerini kıran hırsızlar, çelik para kasalarını çaldı. İçinde yaklaşık 40 bin lira para, ziynet eşyaları, çek ve senetlerin bulunduğu kasaları çalınan işyerlerinde inceleme yapan ekipler, olay yerinde hırsızların ayakkabılardan dökülen toprak kalıntısı buldu. İncelenen toprağın Çukurova bölgesinde bulunmadığı, özel hazırlanmış sera toprağı olduğunu tespit etti. Topraktan yola çıkan Hırsızlık Bürosu ekipleri, çiçek seralarını tek tek kontrol etmeye başladı. Kısa süren çalışma sonucunda ekipler, hırsızlığın meydana geldiği bölgede bulunan bir çiçek serasına ulaştı.

Kasalar parçalanmış

Kasa hırsızlığı suçlarından çok sayıda kaydı bulunan ve çiçek serasında da çalışan Mehmet Acar (46) ile birlikte Yaser Çevik (32) ve Zeynel Akman (24) operasyonla yakalandı. Çiçek serasında yapılan aramada, parçalandıktan sonra toprağa gömülen 2 kasa çıkartıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!