Fethiye'de öğrenci servisi kaza yaptı: 17 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Fethiyede öğrenci servisi kaza yaptı: 17 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2012 11:40

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde öğretmen ve öğrencileri taşıyan 2 servis aracının çarpışması sonucu 14 öğrenci ve 1 öğretmenin de aralarında bulunduğu 17 kişi yaralandı. Kaza sonrasında büyük korku yaşayan öğrenciler uzun süre ağladı.

Haberin Devamı

Kaza, bu sabah saat 07.30'de Celal Bayar Caddesi'nde meydana geldi. Bilgi Uysal (39) yönetimindeki öğrenci servisi seyir halindeyken, tali yoldan ana yola çıktı. Uysal'ın kullandığı servis aracı bu sırada Bayar Caddesi'nde seyir halindeki Ali Küçükyeşil'in kullandığı ve içinde öğretmenlerin bulunduğu servis aracına yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle öğretmenleri taşıyan servis yan yattı. Kazada, Atatürk ve Gazi İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri yaralandı.

 

Yaralılar için çevredekiler tarafından ambulans çağrıldı. Öğrenciler kazadan sonra büyük şok yaşadı. Ambulansa bindirilen birçok öğrenci ağladı. Bilgi Uysal'ın kullandığı serviste bulunan öğrenciler Bahadır Uysal (11), Firuze Özmen (7), Tuana Küçükdöğerli (7), Selin Köz (15), Erkay Mustafa Uysal (6) Burçin Köz (8), Zeliha Lafçı (8), Meltem Toklu (8), Emine Ela Ayhan (9), Rabia Yaşar Taymaz (8), İbrahim Burdurlu (10), Emine Büşranaz Karataş (7), İrem Sena Köz (12) ve Begüm Duman (13) ile Ali Küçükyeşil'in kullandığı servisteki öğretmen Elvin Köse (45) yaralandı. Yaralılar Fethiye Devlet Hastanesi ve Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazada her servis şoförleri Bilgi Uysal ve Ali Küçükyeşil de hafif şekilde yaralandı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!