Ä°ÅŸler ters gidince

Güncelleme Tarihi:

Ä°ÅŸler ters gidince
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2012 16:04

ORDU’da, Boztepe’den yamaç paraşütüyle atlayış yapan 42 yaşındaki pilot Hüseyin İlhan ters rüzgara kapılınca Ordu- Samsun karayolu kenarındaki bir ağaca takıldı. Yaklaşık yarım saat baş aşağı asılı kaldığı ağaçtan itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan İlhan, "Artistlik yaparken oldu" dedi.

Haberin Devamı

Ordu’da denizden yaklaşık 530 metre yükseklikteki Boztepe’den yamaÅŸ paraşütüyle atlayış yapan pilot Hüseyin Ä°lhan, bir süre gökyüzünde süzüldükten sonra kumsala inmeye çalışırken, ters esen rüzgar nedeniyle Ordu-Samsun karayolu kenarındaki aÄŸaca takıldı. Ä°lhan, paraşütünün iplerinin de kendisine ve aÄŸacın dallarına sarılması sonucu yaklaşık yarım saat aÄŸaçta baÅŸ aÅŸağı asılı kaldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine Ä°lhan’ı kurtarmak için kısa sürede polis, itfaiye ve saÄŸlık ekipleri olay yerine geldi.        Â

AĞAÇTA BÖYLE ASILI KALDI / FOTO GALERİ

İlhan, ağaca merdivenle çıkan itfaiye ekibi tarafından yaklaşık 10 dakikada kurtarıldı. Çevredeki bazı kişiler kurtarma çalışması yapan itfaiyecileri ve İlhan’ı alkışladı, bazıları da cep telefonun ve fotoğraf makineleriyle çalışmaları görüntüledi.

112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonucu sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Hüseyin İlhan, kendisine, ’Geçmiş olsun, nasıl oldu bu olay?’ diye soranlara, "Artistlik yaparken oldu ama iyiyim" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!