Keşke ‘Kâbustu geçti’ diyebilsek

Güncelleme Tarihi:

Keşke ‘Kâbustu geçti’ diyebilsek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 00:00

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da korkunç bir kaza yaşandı. Kağıthane Belediyesi’ne ait çöp kamyonu, ışıklardan dönmeye çalışan bir araca hızla çarptı.

Haberin Devamı

Araçtaki Turan çifti ölürken, arka koltukta oturan küçük Sinem mucize eseri kurtuldu.

ŞİŞLİ’de yeni yılın ilk ölümlü kazasında tam bir aile dramı yaşandı. Şahin A.’nın kullandığı Kağıthane Belediyesi’ne ait çöp kamyonu Piyalepaşa Bulvarı’ndan Çağlayan’a doğru aşırı hızla ilerlediği sırada, trafik ışıklarından dönmeye çalışan Seyit Turan’ın (32) kullandığı otomobile çarptı. Çöp kamyonu çarptığı otomobili yaklaşık 20 metre sürükledikten sonra durabildi. Seyit ve Yasemin Turan çifti çarpmanın etkisiyle otomobilin içinde sıkıştı. Turan çifti sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Ancak anne Turan’ın öldüğü belirlendi.

KÜÇÜK SİNEM BU OLAYI HİÇ UNUTMAYACAK / WEB TV

Kamyon şoförü gözaltında

Arka koltuktaki Sinem Turan (3) ise polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Sağlık ekipleri bir süre Seyit Turan’a kalp masajı yaptı. Ancak Turan kurtarılamadı. Seyit ve Yasemin Turan’ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Çöp kamyonunun şoförü Şahin A. ise gözaltına alınarak, Şişli Polis Merkezi’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Annem nerede diye sayıkladı

Haberin Devamı

Polis ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen 3 yaşındaki Sinem Turan, yol boyunca, “Annem nerede” diye sayıkladı. Anne ve babasını kaybettiği kazadan yara almadan kurtulan küçük Sinem’in sorusuna kimse cevap veremedi. Sinem, hastaneye götürüldüğünde önce su istedi. Ancak su getirilene kadar uyuyakaldı. Küçük kız her ihtimale karşı hastanede tutuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!