Maslak’ta yolcu minibüsü kaza yaptı: 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Maslak’ta yolcu minibüsü kaza yaptı: 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 12:25

Maslak'ta sabah saatlerinde yolcu minibüsün karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Minibüsün içinde sıkışan yolcular itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye sevk edildi.

Haberin Devamı

MASLAK’ta sollama sırasında meydana gelen kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

Maslak'ta minibüs kazası / Foto Galeri

Kaza saat 09.23 sıralarında Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Beşiktaş-Sarıyer hattındaki 34 M 1683 plakalı minibüsün şoförü Turgut Baltuk, sağ şeritteki 07 NJJ 34 plakalı Fiat Punto otomobili sollamak istedi. Bu sırada otomobile yandan çarpan Turgut Baltuk, minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs önce orta kaldırıma sonra da aydınlanma direğine çarptı.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

TEM katılımından 10 metre ileride ve BeÅŸiktaÅŸ yönünde meydana gelen kazada minibüstekiler yaralandı. Kazayı görerek duran sürücüler yaralıların yardımına koÅŸtu. Kazada 52 yaşındaki minibüs sürücüsü Turgut Baltuk ile yolculardan 38 yaşındaki Özgür Sevgi GöktaÅŸ ağır, 34 yaşındaki Murat Küçükosman, 56 yaşındaki Pembe Siliman Salı, 30 yaşındaki Hakan Efe Kızılışık, 26 yaşındaki Özkan Turan ile ismi henüz belirlenemeyen bir yolcu hafif yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.Â

Haberin Devamı

İtfaiyenin kurtarma ekipleri yol kenarındaki bariyerleri kestikten sonra otomobil ile minibüs çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırıldı. Yolun yıkanmasından sonra, yaklaşık bir saat tek yönlü kapalı kalan Büyükdere Caddesi trafiğe açıldı.

Minibüs şoförünün çarptığı otomobilin sürücüsü Ersan Çam, "Ben sağ şeritte seyir halindeydim. Minibüs sol şeritten geliyordu. Bir anda sağa kırdı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!