Tekirdağ'da alkollü koca dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda alkollü koca dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2011 17:00

Malkara ilçesinde alkollü eşinin balta sapıyla darbederek bacaklarını kırdığı ve yaklaşık 10 gün bu şekilde evde beklettiği kadın, ziyaretine gelen kızı tarafındanhastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde alkollü olduğu belirtilen kişinin, balta sapıyla darbettiği eşi, hastanede tedavi altına alındı.

TEKİRDAĞ'DA ALKOLLÜ KOCA DEHŞETİ / WEB TV

Alınan bilgiye göre, Malkara'nın bir köyünde yaşayan ve eve alkollü geldiği belirtilen M.E.K, (60), eşi Y.K ile tartıştı. Tartışma sonucunda, M.E.K, eline geçirdiği balta sapı ile eşini darbetti. İki ayağında kırıklar, vücudunda ise morluklar oluşan kadın, bir süre sonra eve gelen kızı A.İ tarafından hastaneye kaldırıldı.
AA muhabirine açıklama yapan A.İ, geçen cumartesi günü eşi ile anne ve babasını ziyarete gittiğini belirterek, annesini evde darbedilmiş halde bulduğunu söyledi.
Eve gittiğinde annesin çok kötü durumda olduğunu anlatan A.İ, “Eve gittiğimizde annem yerde yatıyordu. Yanında iki paket bisküvi koymuş babam. Yanında su dahi yoktu. Annemi bulduğumuzda perişan bir haldeydi. Babam iki bacağının kırık olduğunun farkındaymış ki yanına leğen koyarak tuvalet ihtiyacını gidermesini istemiş. Annemi bile bile yaklaşık 10 gün boyunca o şekilde bırakmış. Biz annemi bulduk fakat o telaşla 112'yi aramak aklımıza gelmedi” diye konuştu.
A.İ, annesini kendi otomobiliyle önce Malkara Jandarma Komutanlığı'na, ardından da tedavisi için Malkara Devlet Hastanesine götürdüklerini belirtti.

“Annem perişan halde”

Annesinin anlattığına göre, babasının bu olayı alkollü iken gerçekleştirdiğini bildiren A.İ, şöyle konuştu:

“Annemi öyle görünce önce jandarmayı aradım. Ben ve annem şikayetçi olduk. Tutanak tutuldu. Daha sonra babamı getirdiler ve nezarete koydular. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Annem ise her tarafı darplı olduğu için bütün bölgelerinden röntgen çekildi. Bacaklarında kırık var. Yarın sağ bacağından ameliyat olacak. Onun dışında sol dizinde ciddi boyutta bir kesik oluşmuş. Yaklaşık 10 dikiş atılmış. Vücudunun her yerinde yarıklar, çizikler mevcut. Annem şu an perişan bir halde.”

A.İ, babasının daha önce de annesini birkaç keç dövdüğünü söyledi.

“Çok pişmanım”

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan M.E.K ise AA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, eşini dövdüğü için çok pişman olduğunu söyledi.
Eşinin davacı olduğunu bildiren M.E.K, “Eşim hakkımda davacı oldu. Ne söyleyeyim. Eşimi dövdüğüm için çok pişmanım. Eşimle barışmak istiyorum. Şimdi üzerimde onun acısı var, konuşamıyorum. Kendi ellerimle altını temizledim. Onu aç bırakmadım. Ben zayıf, o ise ağır olduğu için hastaneye götüremedim.

Kaldırmaya çalıştım belimi incittim. Ben alkollüydüm. Başka bir zaman yapmam. Alkollü olduğum için yaptım. Suçluyum. Elim ayağım titriyor” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!