Çağlayan'da otopark çöktü

Güncelleme Tarihi:

Çağlayanda otopark çöktü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2011 05:07

Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı’nın yakınında inşaatı devam eden otoparkta göçük meydana geldi. 2 kişi göçük altından yaralı olarak kurtarıldı.

Haberin Devamı

Çağlayan’da inşaatı devam eden otoparkın 5’inci katında saat 04.00 sıralarında beton dökme çalışması yapılırken göçük meydana geldi. Olayda, gece vardiyasında çalışan 2 işçi göçük altında kaldı. İşçilerden bir tanesi, mesai arkadaşları tarafından göçük altından çıkartılarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan diğer işçi ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan işçinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

KORKUTAN GÖÇÜKTEN KARELER

Göçüğün Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nın otoparkında meydana geldiğine dair iddialar üzerine İstanbul Adalet Sarayı'nı inşa eden yüklenici firma Varyap'tan açıklama geldi. Açıklamada, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı inşaatının bütünüyle tamamlanmış olarak teslim edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Otopark alanı, Çağlayan Adalet Sarayının bodrum kısmında yer almaktadır ve sorunsuz bir şekilde olağan haliyle hizmet vermeye devam etmektedir. Bu üzücü olayın yaşandığı alan, Çağlayan Adalet Sarayına ait değildir ve 500 metre kadar dışında yer almaktadır. Söz konusu alanın Çağlayan Adalet Sarayı ile hiçbir ilgisi yoktur.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!