Devlet hastanesi boşaltıldı

Güncelleme Tarihi:

Devlet hastanesi boşaltıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 14:55

Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem kentin yanı sıra ilçelerde de ciddi hasara yol açtı. Muradiye Devlet Hastanesi tedbir amacıyla boşaltıldı.

Haberin Devamı

Deprem Erciş'te çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu, özellikle Vanyolu ve Beyazıt mahallelerinde ciddi hasara yol açtı.

İlçedeki çok sayıda eski ve çok katlı binanın yıkıldığı, enkaz altında kalanlar olduğu, bazı yerlerden duman yükseldiği belirtildi.

BİTLİS DEVLET HASTANESİ DE BOŞALTILDI / WEB TV  

Telefon ve elektrik hatlarının çalışmadığı ilçede, bazı yolların kapandığı, ilçedeki hastanenin yetersiz kaldığı öğrenildi.

Muradiye ilçesinde de binalarda çatlaklar oluştuğu, vatandaşların sokaklara çıktığı ifade edildi.

Muradiye Devlet Hastanesindeki hastaların deprem nedeniyle dışarı çıkarıldığı, hastanenin yanında boş bir arazide çadır kurulacağı belirtildi.

İŞTE VAN'DAKİ ENKAZDAN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

VAN'DAKİ DEPREM ANI KAMERADA / WEB TV

DOĞU'DA BÜYÜK DEPREM / WEB TV

Haberin Devamı

YARALILAR HASTANEYE TAŞINMAYA BAŞLADI

Van'daki deprem nedeniyle yaralanan yaklaşık 50 kişi, hastaneye getirildi.

Deprem bölgesinden verdiği bilgiye göre, depremde yıkılan bazı ev ve iş yeri enkazından çıkarılan yaralılar, hastanelere ulaştırılmaya başlandı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle hastalar bahçeye taşındı. Depremdeki enkazdan yaralı kurtarılan yaklaşık 50 kişiye ilk müdahaleleri hastane bahçesinde yapılıyor. Yaralılar arasında emniyet ve jandarma görevlileri de bulunuyor.

Enkazdan çıkarılan ve henüz sayıları tespit edilemeyen diğer yaralılar ise askeri ve sivil ambulanslarla çevre illere sevk ediliyor.

İl merkezinde jandarma ile çevik kuvvet ekipleri, yıkılan binalara vatandaşların girmesini engellemek için güvenlik önlemi aldı.

İŞTE NUSAYBİN VE ŞIRNAK'TAKİ O DEPREM ANLARI / WEB TV

BEŞİR ATALAY'DAN DEPREM AÇIKLAMASI / WEB TV

BAKAN AKDAĞ'DAN DEPREM AÇIKLAMASI / WEB TV
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!