Üsküdar'da kaza: 2'si ağır 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Üsküdarda kaza: 2si ağır 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 11:19

ÜSKÜDAR’da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Durakta yolcu indiren minibüse çarpan kamyonetteki 2 kişi, hurdaya dönen kabinde sıkıştı. Yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kabinden çıkarılırken E-5 Karayolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu.

E-5 Karayolu Koşuyolu Köprü Durağı önünde saat 09:00 sıralarında meydana gelen kaza görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Gebze – Harem Hattı’nda çalışan Resul Çandik’in kullandığı  minibüs, yolcu indirmek için Koşuyolu Köprü Durağı’na yanaştı. Bu sırada aynı yöne doğru seyreden Burhan Kar’ın kullandığı  kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Kamyonet, durakta yolcu indiren minibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hareket eden minibüs, önde yine yolcu indiren Yasin Cerrah’ın kullandığı halk otobüsüne vurarak durabildi.

Kazada, minibüste bulunan 4 kişi hafif yaralanırken, kamyonette bulunan Mehmet Bal ile Cuma Ergen, hurdaya dönen sürücü kabininde sıkıştı, sürücü Burhan Kar ise yara almadı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 4 yaralı, kaza yerine yaklaşık 20 metre uzaklıktaki bir özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Kamyonette sıkışan iki yaralının çıkarılması için itfaiyeye haber verildi.

İTFAİYE ÇIKARDI

Kadıköy İtfaiyesi’ne bağlı ekipler ihbarın ardından kısa süre içinde kaza yerine ulaştı. Çalışmaya başlayan ekipler, hurdaya dönen kabini hidrolik demir makasları yardımıyla keserek önce Mehmet Bal’ı daha sonra da Cuma Ergen’i çıkardı. Göztepe Eğitim ve Araştırma ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedaviye alınan yaralılar hayati tehlikeyi henüz atlatamadı.

İtfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışması sırasında E-5 Karayolu’nda uzun taşıt kuyrukları oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!