Geride 5 gün önce mevzide çekilen bu fotoğrafı kaldı

Güncelleme Tarihi:

Geride 5 gün önce mevzide çekilen bu fotoğrafı kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2011 14:59

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Er Eyüp Çolakoğlu’nun Avcılar’daki evine ateş düştü.Şehit Er Çolakoğlu’ndan geriye 5 gün önce mevzide çekilen fotoğrafı kaldı.

Haberin Devamı

Hakkari Çukurca’da 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 18’inin yaralandığı terör saldırısında hayatını kaybeden 7 aylık Er Adem Çolakoğlu’nun İstanbul Avcılar’daki evine acı haber ulaştı. Saldırının ardından Çolakoğlu’nun Avcılar’daki evine gelen askeri yetkililer, şehadet haberini aileye verdi. Eyüp Çolakoğlu’nun şehit olduğu haberiyle yıkılan anneannesi balkonda gözyaşı döktü. Şehit’in evine Türk Bayrağı asıldı. Şehidin üvey babası Yaşar Ergin, "Bir hafta önce annesiyle telefonla konuştu. Annesine çok soğuk olduğunu ve üşüdüğünü söyledi. Saldırı olacağına dair duyum aldıklarını, o yüzden geceleri az uyuduklarını, sürekli tetikte beklediklerini söyledi. Annesi ona üşüdüğü için evden bol bol kazak gönderdi. En son bir gün önce telefonla konuştuk. Bayramda izin alarak eve geleceğini söylemişti. Ama nasip olmadı" dedi.

Haberin Devamı

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ / WEB TV

Şehit er’in oturduğu binaya Türk bayrağı asılırken, oğlunun şehit haberini aldıktan sonra fenalaşan anne Türkan Ergin için evin önünde ambulanslar bekletildi. Acı haberin eve ulaşmasından sonra şehit er Eyüp Çolakoğlu’nun annesi Türkan ve anneannesi baygınlık geçirdi.

Şehit erden geriye, görev yaptığı birliğin üs bölgesindeki çekilmiş mevzideki fotoğrafı kaldı. Eyüp Çolakoğlu, 7 aylık askerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!