Duraktaki metrobüse arkadan gelen metrobüs çarptı: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Duraktaki metrobüse arkadan gelen metrobüs çarptı: 3 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2011 07:49

Zincirlikuyu-Avcılar güzergahında çalışan bir metrobüs yolcu almak için SSK Okmeydanı durağında bekleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı. Kazada biri metrobüs şoförü, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 01.30 sıralarında SSK Okmeydanı metrobüs durağında meydana geldi. Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan metrobüs, durakta yolcu almak için bekleyen metrobüse arkadan çarptı.

 

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

 

Henüz nedeni belirlenemeyen kazada, çarpan metrobüsün şoförü ile öndeki metrobüste yolculuk yapan Ali Alagöz (24) ve Esen Okullu (31) hafif şekilde yaralandı. Metrobüsteki diğer yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi metrobüs içinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yolcular, metrobüsün yolcu indirdiği sırada diğer metrobüsün çarptığını belirttiler. Kaza nedeniyle yolda kalan yolcular diğer metrobüslere binerek yollarına devam etti. Bir süre kapanan metrobüs yolu araçların çekilmesiyle normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kazanın nedenini araştırıyor.

 

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE KAZADAN GÖRÃœNTÃœLER / WEB TV   Â

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!