19 yıllık karısı "erkek" çıktı

Güncelleme Tarihi:

19 yıllık karısı erkek çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2012 00:00

Belçika’da bir koca 19 yıldır evli olduğu karısının, evlenmeden önce erkek olduğunu öğrenince şoka girdi. İsminin Jan olduğu belirtilen 64 yaşındaki koca, yıllardır birlikte olduğu eşinin geçmişte erkek olduğunu, 48 yaşındaki "kadın"ın bir akrabasından öğrendi.

Haberin Devamı

Belçika gazetesi Nieuwsblad'ın haberine göre, Antwerp kentinde yaşayan ve soyadı gizli tutulan "Jan", 1993 yılında kız kardeşinin yanında çocuk bakıcısı olarak çalışan Endonezya asıllı "Monica" ile tanıştı.

İlk görüşte birbirine aşık olan çift kısa bir süre sonra evlendi. Tanıştıklarında eşinin “son derece güzel ve hayli feminen" olduğunu söyleyen Jan, "Monica o zamanlar 29 yaşındaydı, ben de 45. Çocuk istemediğini söyledi. Benim de zaten önceki evliliğimden iki çocuğum vardı. O yüzden şüphe duymak aklımdan geçmedi. Buna karşılık benim çocuklarıma çok iyi bir anne oldu" dedi.

Cinsel ilişkilerinde hiçbir şeyden şüphelenmediğini belirten ve eşinin doğum kontrol hapı kullandığını söylediğini belirten şaşkın koca, son zamanlara kadar oldukça mutlu bir evlilikleri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

AKRABASI SÖYLEDİ
Jan, eşinin son dönemde vücut hatlarını daha fazla ortaya koyan giysiler ve mini etek giymeye başlaması nedeniyle birtakım sorunlar yaşadıklarını söyledi.

Belçikalı şanssız koca, 19 yıllık karısının erkek olduğunu ise evlerine gelen eşinin kuzeninin ağzından kaçırmasıyla öğrendiğini belirtti.

Durumu açtığı oğlunun da benzer söylentiler duyduğunu söylediğini ifade eden Jan, o gece eşiyle yaptığı ısrarlı konuşmalar sonucu durumu itiraf ettirdiğini belirterek, "İşte o gün bütün dünyam yıkıldı. Kendisine boşanma davası açtım. Şimdilik aynı evde kalıyoruz ancak ayrı odalarda yatıyoruz" dedi.

19 yıllık karısı erkek çıktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!