Uluç'a 'su testisi' tazminatı

Güncelleme Tarihi:

Uluça su testisi tazminatı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 13, 2011 11:19

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından yazdığı ve büyük tepkilere neden olan 'Su testisi su yolunda kırılır' yazısı nedeniyle tazminat ödemeye mahkum oldu.

Haberin Devamı

Defne Joy Foster'in Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmasından 2 gün sonra Sabah Gazetesi’nde yayımlanan yazısında "Aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek. Ama böyle bir insana öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin. Defne'nin ölümü tipik bir su testisi su yolunda kırıldı olayıdır" diye yazmıştı.

“ZENGÄ°N OLMAYI HEDEFLEMEDÄ°K"  Â

Defne Joy Foster'in eÅŸi Ä°lker Yasin Solmaz ile anne Hatice Foster tarafından Ä°stanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan 100 bin TL'lik manevi tazminat davası karara baÄŸlandı. Mahkeme Hıncal Uluç'un, Foster'in eÅŸi ve annesine 10'ar bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL tazminata çarptırılmasına hükmetti. ÇaÄŸlayan Adliyesi'nde görülen duruÅŸmanın ardından Ä°lker Yasin Solmaz'ın avukatı AyÅŸegül Mermer adliye önünde bir açıklama yaptı. Avukat Mermer davayı açarken zengin olmayı veya maddi kazanç elde etmeyi hedeflemediklerini belirterek, “ Asıl amacımız ilahi adaletin tecelli etmesi ve bunu da insanların öğrenmesiydi. Bugün ilahi adalet beÅŸeri adaletle birlikte tecelli etti. Buna hep birlikte ÅŸahit olduk. Bu sonuç öleni geri getirmeyecektir ve bizi de mutlu etmeyecektir. Ancak bir nebze olsa sadece acımızı hafifletecek rahmetlinin ruhunu yüceltecektir dedi. Â

 

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE AVUKAT MERMER'Ä°N AÇIKLAMALARI / WEB TV Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!