Arefe.. Günün ilk ışıkları... 14 ölü, 46 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Arefe.. Günün ilk ışıkları... 14 ölü, 46 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 29, 2011 10:36

Bugün Arefe. Yarın bayram. Onlar belkide akrabalarını, ailelerini ziyarete gidiyorlar. Akçaabat, Malatya ve Karabük'te meydaba gelen kazalarda 9 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

MUŞ'TA FECİ KAZA: 5 ÖLÜ

MUŞ'un Malazgirt ilçesinde köyden ilçeye bayram alışverişine gelenlerin içinde bulunduğu minibüs takla attı, ilk belirlemelere göre kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Fehmi Çelik idaresindeki otomobil, Refik İnan yönetimindeki otomobille Malazgirt-Aktuzla karayolunun Murat  Köprü mevkisinde çarpıştı.

Sürücü İnan ile yanında bulunan Kamuran ve İzzettin İnan kaza yerinde,  Serhat İnan ve Hülya Çelik ise Malazgirt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü Çelik ile yanındaki Ebru ve Bülent Çelik, diğer araçtaki  Cengiz İnan ve Nazmi Kesen, Malazgirt Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından  Muş Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
AKÇAABAT'TA TRAFİK KAZASI: 4 ÖLÜ, 1 YARALI

Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki trafik  kazasında 4 kiÅŸi öldü, 1 kiÅŸi yaralandı.     Â

Haberin Devamı

KAZALARDAN FOTOÄžRAFLAR

Giresun'dan Trabzon yönüne giden Adem Koz  yönetimindeki 06 GZ 663 plakalı otomobil, Salacık köyü mevkisinde, yol  kenarındaki duvara çarptı.

Otomobilde bulunan Eyüp Gürpınar (45), Kazım Gürpınar (43) ile Muhammet  Gürpınar (11) kaza yerinde, yaralanan Ayşe Koz (26) ise hastanede hayatını  kaybetti.

Ağır yaralanan sürücü Adem Koz'un tedavisinin Karadeniz Teknik  Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde sürdürüldüğü bildirildi.

BAYRAM BAÅžLAMADAN KANA BULANDI / WEB TV

MALATYADA YOLCU OTOBÃœSÃœ DEVRÄ°LDÄ°, 2 ÖLÃœ 34 YARALI Â

İSTANBUL’dan Malatya’ya gelen yolcu otobüsü, lastiğinin patlaması sonucu yana devrilerek sürüklendi. Kazada 2 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Malatya-Ankara Karayolu’nun 37’nci kilometresinde meydana geldi. Musa Yıldırım’ın kullandığı 34 GVS 44 plakalı yolcu otobüsünü Akçadağ İlçesi yakınlarına geldiği sırada lastiği patladı. Yan devrilen otobüs yaklaşık 100 metre sürüklenerek durabildi. Kazanın duyulması ile birlikte çok sayıda ambulans ve sivil savunma ekibi gönderildi.

Kazada hurdaya dönen otobüs içinde bulunan yolculardan 2’si öldü, yaralanan 34 kişi ambulanslarla Malatya’daki çeşitli hastanelere götürüldü. Otobüs içinde sıkışan bazı yaralılarda sivil savunma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haberin Devamı

Kaza ardından Malatya-Ankara karayolu trafiğe kapatılırken, jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden Mikail Kantoyan ile üzerinde kimlik çıkmayan 1 yolcunun cesetleri otopsi için Akçadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada isimleri belirlenen yaralılan şunlar:

Musa Yıldırım, Furkan Özdemir, Efe Güne Aya, Akif Aya, Behzat Karayol, Mustafa Saf, Ömer Bingöl, Bayram Çiçek, Ayhan Çasut, Cevdet Gündüz, Mehmet Fendi, Rahime Demiral, Osman Demiral, Halil Akçakoca,Ramazan Birer, Sabiha Özaçar, Derviş Özaçar, Selim Selyüz.

Devlet hastaneleri ile bazı özel hastanelerin acil servislerinde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu belirtilirken, kazayı haber alan yaralı yakınları ise hastanelere koştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

KAMYONET İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 6 YARALI

KARABÜK’te, meyve yüklü kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında, Karabük ile Bolu’nun Gerede İlçesi arasındaki karayolunda bulunan Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Kastamonu’ya bayram tatili için giden Cemal Öz yönetimindeki 34 PU 9337 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyere çıktıktan sonra yola savrularak karşıdan gelen olan 45 yaşındaki Recep Göktaş yönetimindeki 20 PU 060 plakalı meyve yüklü kamyonet ile çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Cemal Öz, Meryem Öz ve Kezban Öz öldü. Aynı araçta bulunan Murat Öz, Recep Öz, Sabri Öz, Mehmet Öz, Hikmet Öz ve kamyonet sürücüsü Recep Göktaş yaralandı. Kaza yerine sevk edilen 112 Acil ekipleri ilk müdahalede bulunduğu yaralıları Karabük Devlet Hastanesi ile Şirinevler Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Soruşturmaya başlandı.

Haberin Devamı

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Karabük’te minibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralanan kamyonet şoförü 45 yaşındaki Recep Göktaş, kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Böylece kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi. Kazada yaralananların Murat Öz, Recep Öz, Sabri Öz, Hikmet Öz ve İsmail Öz olduğu bildirildi.

Hafif yaralanan Murat Öz yerde yatan amcası minibüs sürücüsü Cemal Öz’ün yaşadığını sanarak polisten ambulansın bir an önce gelmesini isteyerek, yardım edilmesini istedi. Murat Öz, "Annem ile teyzem öldü. 2 kız kardeş öldü" diyerek ağladı.

Hafif yaralanan Hikmet Öz ise, çevreye yayılan eşyaları toplarken, "Kaza nasıl oldu anlamadım. Arkada oturuyordum. Araçta 8 kişiydik. Ölenlerden 2’si yengem diğeri ağabeyim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!