Piyano profesörüne kötü sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Piyano profesörüne kötü sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2011 00:00

Beşiktaş Ulus’ta ikamet eden İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarları Müdürü ünlü piyanist Prof. Dr. Cana Gürmen’in evine giren hırsızlar yaklaşık 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve mücevherleri çalarak kaçtı. Çalınanlar arasında Roma dönemine ait çok değerli iki akik yüzükte bulunuyor.

Haberin Devamı

Olay geçen çarşamba gecesi meydana geldi. Prof.Dr.Cana Gürmen ile eşi Kartal Belediye Başkan danışmanı Nedim Gürmen sabah saatlerinde evden ayrılarak işe gittiler. Cana Günmen akşam saatlerinde eve geldi. Kapıyı açarak içeri giren Gürmen yatak odasının ve salonun dağınık olduğunu gördü. Mücevher kasasının bulunduğu odaya giden Günmen kasanın yerinde olmadığını fark etti. Gürmen hemen polisi aradı.

ROMA DÖNEMİNE AİT AKİK YÜZÜKTE ÇALINDI

Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı. Gürmen polise verdiği ifadesinde aralarında pırlanta tek taş ve mücevher setlerinin bulunduğu çok değerli eşyalarının çalındığını söyledi. Gürmen çalınanlar arasında manevi değeri olan Roma dönemine ait 2 adet ait akik yüzüklerinde bulunduğunu belirtti. Çalınan mücevher ve paraların toplam değerinin 200 bin TL olduğu öğrenildi. Polis güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İki şüpheli şahsın apartmandan çıkış yaptığını belirledi. Polis ayrıca ev eşyaları üzerinde bulunan iki kişiye ait parmak izi de tespit etti. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!