‘Öksüz’dü ‘Evlat’ oldu

Güncelleme Tarihi:

‘Öksüz’dü ‘Evlat’ oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2011 00:00

İzmir’de, ölen sahibinin mezarı başından ayrılmayan Öksüz adlı köpek ile iki gözü görmeyen Cici adlı kedi hayvanseverler tarafından sahiplenildi.

Ölen sahibini götüren cenaze aracını takip edip Doğançay Mezarlığı’na gelen ve buradan ayrılmayınca tanınan Öksüz adlı doberman, bakıldığı Seyrek Bakımevi’nden hayvansever Gökmen Demirtaş tarafından alındı. Öksüz’ü sahiplenen Demirtaş, “Artık onun da bir yuvası oldu. Adını da Evlat koydum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
Artık yalnız değil
Bir başka iyi haber ise iki gözü görmeyen, sokakta bulunan iki aylık Cici için geldi. Cici’nin dramı, gazete sayfalarına taşınınca, Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’nde korumaya alındı. Çok geçmeden Cici kediye yardım eli, hayvansever Nilüfer Erk’ten uzandı. Erk,Cici’nin durumuna çok üzüldüğünü ve hemen sahiplenmeye karar verdiğini dile getirerek “Bağ-Kur emeklisiyim. Hem kendim hem de eşimin maaşıyla, sokaktan sahiplendiğim 7 kedi ve iki köpeğe de bakıyorum. İki gözü görmeyen yavru kediyi gazetede görünce dayanamadım ve onu sahiplendim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!