F.Bahçe yürüyüşüne izin çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe yürüyüşüne izin çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 17:58

Futbolda şike operasyonu kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a destek amacıyla Taksim’de düzenlenmesi planlanan gösteriyi provoke edecekleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Taksim’de 14 Ağustos Pazar günü yapılması planlanan gösteriyle ile ilgili valiliğin izin vermediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Gasp Büro Amirliği Ekipleri, Futbolda şike operasyonu kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a destek adı altında düzenlenmesi planlanan gösteriyi provoke edecekleri ileri sürülen şüphelileri takibe aldı. Edinilen bilgiye göre Barbaros Ö.(37) ile 17 yaşındaki N.E’nin sosyal paylaşım sitesi ve taraftar gruplarına ait internet ortamlarında söz konusu gösteriye katılacaklara şiddet çağrısı yaptıkları belirlendi.

Polis bu tespit üzerine Barbaros Ö' yü Bursa’da N.E.’yi de İstanbul’da gözaltına alındı. Barbaros Ö.’nün Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde, N.E.’nin ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de planlanan gösteriye izin çıkmadığı öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!