Damadım kızımı denizde boğdu

Güncelleme Tarihi:

Damadım kızımı denizde boğdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2011 00:00

Beykoz’da yaşayan R.Ç, Ukrayna’da denizde boğularak öldüğü açıklanan kızının, damadı tarafından öldürüldüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Beykoz’da parke fabrikası bulunan Emrah K. (43) ile Sevgi K. (35), 17 yıl önce evlendi. Çiftin iki kızı oldu. İddiaya göre Emrah K., evlendikten 3 yıl sonra Ukraynalı bir kadınla Ukrayna’da birlikte yaşamaya başladı. Türkiye’de eşinin ailesiyle yaşayan Sevgi K. ise boşanmadı. Sevgilisinden de 3 çocuğu olan Emrah K., iflas ettikten sonra Ukrayna’da yaşamaya başladı.

Kızlarının gözü önünde

Geçen yıl Emrah K. kızlarını görmek isteyince, Sevgi K. da iddiaya göre “Bu evliliği bitireceğim” diyerek Ukrayna’ya gitti. Ancak Sevgi K., Ukrayna’ya gittiğinin ikinci günü, 1 Ağustos 2010’da ailecek gittikleri deniz kıyısında, iddialara göre eşinin ısrarı üzerine yüzme bilmediği halde deniz yatağına bindi. Deniz yatağı bir süre sonra alabora olunca, Sevgi K. 15 ve 16 yaşındaki kızlarının gözü önünde boğularak öldü.

Yüzme bilmiyordu

Anne R.Ç. (66), kayıtlara “denizde boğulma” olarak geçen olayla ilgili cinayet iddiasında bulundu. Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran R.Ç., damadının kızını denizde boğduğunu ileri sürerek, “Kızım yüzme bilmediği ve denize girmek istemediği halde Emrah tarafından ısrarla deniz yatağına bindirilmiş. Daha önce kızımı ölümle tehdit etmişti. Ölmeden bir gün önce sevgilisiyle aynı evde yaşamalarını teklif etmiş. Bu yüzden aralarında tartışma çıkmış. Kızımı Emrah öldürdü. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!