Antalya'da polis memuru dehÅŸeti

Güncelleme Tarihi:

Antalyada polis memuru dehÅŸeti
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2011 16:34

ANTALYA’da bir akaryakıt istasyonunda kendisine öncelik tanınmasını isteyen polis memuru C.A., üzerine atladığı pompacı 39 yaşındaki Derviş Mehmet Alparslan’ı bayıltıncaya kadar dövdü. Polis memuru hakkında şikayetçi olan Alparslan, "Her vuruşunda ’Ben polisim’ diye bağırıyordu" dedi.

Haberin Devamı

POLİS MEMURU, POMPACIYI BÖYLE DÖVDÜ

Ä°ÅžTE O ANLAR / WEB TV

Olay, önceki geceyarısı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 07 BLP 29 plakalı otomobili ile akaryakıt istasyonuna gelen polis memuru C.A., 20 liralık yakıt almak istedi. Bu sırada başka müşteri ile ilgilenen pompacı Derviş Mehmet Alparslan işini bitirerek, polis memurunun aracına benzin doldurmaya başladı. Polis memuru iddiaya göre kornaya basarak işlemin hızlanmasını istediğini gösteren hareketler yapınca Derviş Mehmet Alparslan, "Kornaya basmanıza gerek yok. Sizinle ilgileniyorum" dedi. Bunun üzerine sinirlenen C.A. aracın içinden küfür etmeye başladı. Olayın büyümemesi için akaryakıt pompasını bir başka arkadaşına devreden Derviş Mehmet Alparslan, uzaktaki bir pompada çalışmaya başladı.

ARAÇTAN Ä°NÄ°P SALDIRDIÂ

Pompacının gitmesine sinirlenen polis memuru C.A. otomobilinden inerek, Alparslan’ın üzerine yürüdü ve yanına gelir gelmez kafa attı. Bununla da yetinmeyen polis memuru, kafa darbesiyle yere düşürdüğü Derviş Mehmet Alparslan’a tekme ve yumruk darbeleri ile saldırmaya devam etti. Sanayi Polis Merkezi’nde görevli C.A.’nın saldırı anı istasyonun güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, istasyon görevlilerinin araya girmesi ile sakinleşen polis memuru otomobiline binerek olay yerinden ayrıldı. Yediği dayağın etkisiyle baygınlık geçiren Derviş Mehmet Alparslan ise olay yerine çağırılan ambulans ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

BANA 1 YILLIK MAAÅžINI TEKLÄ°F ETTÄ°

Hastanenin acil servisinden 3 gün, plastik cerrahi servisinden de 7 gün iş göremez raporu alan Derviş Mehmet Alparslan, "Her vuruşunda ’Ben polisim’ diye bağırıyordu" dedi. Tedavisinin ardından suç duyurusunda bulunmak için polis merkezine gittiğini aktaran Alparslan, "İfademi alan polis memurları davadan vazgeçmemi istedi. Bana saldıran C.A. ertesi gün karakola gitmiş. Polis memurlarından aracılık yapmalarını, 1 yıllık maaşını bana vereceğini ve şikayetçi olmamamı istemiş. Ancak ben şikayetimden vazgeçmedim. Ayrıca dava da açtım" diye konuştu.

Haberin Devamı

ÇİFTE SORUŞTURMA

Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada: ’Ulusal medya organlarına da yansıyan 27 Temmuz 2011 günü ilimiz Cumhuriyet Mahallasi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan petrol istasyonunda çalışan görevlinin, Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli olup, görev istirahatinde olan polis memurunca ’darp’ edilmesi olayı ile ilgili olarak, aynı gün Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli yönden, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nce de idari yönden soruşturma başlatılmıştır’ denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!