'Ben gelirim de diğer ağalarımız kızmasın'

Güncelleme Tarihi:

Ben gelirim de diğer ağalarımız kızmasın
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 09, 2011 11:59

EDİRNE’de 650’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Haftası Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Fatih Ürek, yarın yapılacak ağalık ihalesine davet edildi. Ağalığın birtakım sorumlulukları olduğunu söyleyen Ürek, "Ağalık hakikaten saygın bir iş. Ben gelirim de diğer ağalarımız kızmasın sakın" dedi.

AÄŸalık ihalesine katılacağını açıkladığı dönemde güreÅŸ camiası tarafından tepki çeken ÅŸarkıcı Fatih Ãœrek, Edirne Belediyesi 650’nci Tarihi Kırkpınar YaÄŸlı GüreÅŸleri ve Kültür Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı. GüreÅŸlerin yapıldığı Sarayiçi’ni dolduran yaklaşık 2 bin kiÅŸiye unutulmaz bir gece yaÅŸatan Ãœrek, söylediÄŸi ÅŸarkılar ve danslarıyla sevenlerini coÅŸturdu. Åžarkıcının, son dönemin popüler parçalarının sözlerini ezberleyemediÄŸi için hazırladığı notlardan yarım aldı. Â

DÄ°ÄžER AÄžALARIMIZ KIZMASIN SAKIN

Konser sırasında sahneye çıkan Edirne Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Öngün ve Hasan Üner, Fatih Ürek’e çeşitli hediyeler verdi. Fatih Ürek’e Hamdi Sedefçi’nin selamlarını getirdiğini söyleyen meclis üyesi Ahmet Öngün, "Başkanımız, 2012 yılının Kırkpınar ağasını takdim etmemizi söyledi. Fatih Ürek 2012 yılının Kırkpınar Ağası olarak aramızdadır. Pazar günü ağalık ihalesi var" dedi.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni çok sevdiğini belirten Fatih Ürek ise, "Bu ağalığı alacağım herhalde bu gidişle. Ağalığın birtakım sorumlulukları var. Ağalık hakikaten saygın bir iş. Ben gelirim de diğer ağalarımız kızmasın sakın" diye konuştu. Seyircilerin de kendisine destek vermesi üzerine şarkıcı, "Tamam be aldım gitti" diyerek ihaleye katılacağını söyledi. Şarkıcıya minyatür bir kıspet de hediye edildi.

AÄžALIK ÅžARTNAMESÄ° BÄ°LE ALMIÅžTI

Bundan 5 yıl önce 645’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye gelen şarkıcı Fatih Ürek, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin elinden ağalık ihalesi şartnamesini dahi almıştı. Kırkpınar’a renk getireceğini söyleyen Ürek, güreş camiasından pek çok kişinin tepkisini çekmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!