18 saatte 42 oturum: 18’inci yaşını kutlayan Marka Konferansı 2 bin kişiyi ağırladı

Güncelleme Tarihi:

18 saatte 42 oturum: 18’inci yaşını kutlayan Marka Konferansı 2 bin kişiyi ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 22:27

TÜRKİYE’deki iş dünyasının yakın geleceğini şekillendirecek doğru bir yol haritası çizmeyi hedefleyen MARKA Konferansı yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla 13-14 Aralık’ta gerçekleşti. İş dünyasının temsilcileri, Türkiye’nin en güçlü fikir platformunda buluştu. “Yürekli” tarafından, 18 yıldır düzenlenen ve 16 yıldır Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği MARKA 2017, hayatın en önemli dönüm noktalarından “18 yaş halini” konferans deneyimine taşıdı. Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen MARKA 2017’de, 18 yaşın dinamik ruhu ve enerjisi, yoğun ve ilham verici bir programla hayat buldu.

Haberin Devamı

62 KONUŞMACI KATILDI

2 gün boyunca 18 saat süren 42 oturumda, başarılarıyla gündeme damga vuran 62 konuşmacının sahne aldığı MARKA 2017’nin moderatörü, 18 yıldır olduğu gibi, marka filozofu olarak tanınan BJ Cunningham oldu. Sanatçılardan iş liderlerine, psikanalistlerden bilim insanlarına, seri girişimcilerden yazar ve akademisyenlere; dünyaca tanınan ve alanında öncü konuşmacılar, MARKA izleyicilerine özel hazırladıkları içerikleri 15’er dakikalık sunumlara sığdırdı.
Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, açılış konuşmasında şunları söyledi: “Nihayetinde bir iş konferansı olarak sınıflanan MARKA’nın içerik kodlarını yazarken kendimizi iş kalıplarıyla sınırlamıyoruz. Böylece hem aklı, hem duyguları tetikleyen özel bir anlam ve değer şifresi üretebiliyoruz. Her yıl yarattığımız dalga etkisi, bir sonraki MARKA Konferansı’na kadar devam eden çok özel bir platform oluşturuyor. Bu yıl karşınıza 18. yaşında rüştünü ispat etmiş bir MARKA Konferansı oldu. 18 yaş bizim için çok önemli. Çünkü 18 yaşında olma hali, hayatımızda önemli bir mihenk taşı. 2018’in iş dünyası için fırsatlarla dolu bir yıl olacağını öngörüyoruz. İşte bu 18 yaş kafasının, önümüzdeki dönemde hepimiz için itici güç olmasını hedefledik”.

Haberin Devamı

18 saatte 42 oturum: 18’inci yaşını kutlayan Marka Konferansı 2 bin kişiyi ağırladı

İpek Ersavaş - Zeynep Tandoğan - Galip Bağcı

MARKALAR ANLATIYOR

Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, Karaca İcra Kurulu Üyesi ve Grup Pazarlama Direktörü Galip Bağcı ve Procter&Gamble Ortak Pazarlama Müdürü İpek Ersavaş’ın katılımıyla gerçekleşen ‘marka ortaklıklarının gücü’ oturumunda İncili Gastronomi Rehberi hakkında bilgi verildi ve geçen hafta gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri heyecanı paylaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!