Başına çivi çaktı

Güncelleme Tarihi:

Başına çivi çaktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 14:12

Erzurum'da, kafasına çaktığı çiviyle hastaneye getirilen bir kişinin başındaki inşaat çivisi, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (BEAH) başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

Haberin Devamı

Yakutiye ilçesi Topçuoğlu Mahallesi'nde ikamet eden S.B. (31), evinde tek başına olduğu sırada girdiği bunalım sonucu inşaat çivisini başına çaktı. Başında çakılı çiviyle, ailesi tarafından baygın vaziyette bulunan S.B. hemen hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak BEAH'a götürülen S.B'nin kafasında, 6 santimetresi beyine girmiş 8 santimetre uzunluğunda olduğu tespit edilen inşaat çivisi, burada yapılan ameliyatla çıkarıldı.

BEAH Beyin Cerrahisi Kliniğinde görevli Operatör Doktor Hakan Korkmaz, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

S.B.'nin, kafasındaki çiviyle hastaneye getirildiğini ifade eden Korkmaz, “Hasta, acil servise beynine çivi girmiş olarak getirildi. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından hastayı ameliyata aldık. Beynine kadar girmiş olan çiviyi hiçbir komplikasyon yaşamadan çıkardık. Daha sonra servise aldık. Hastanın genel sağlık durumu gayet iyi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada doktorlar ve hasta yakınları, S.B'nin ameliyat sonrası uyandığında, girdiği bunalım sonucu çiviyi başına kendisinin çaktığını itiraf ettiğini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!