Denizli'de Büyükşehir heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide Büyükşehir heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 13:27

Turizmi, sanayisi ve ticaretiyle Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olan Denizli'de büyükşehir olmak için hazırlıklar tamam.

Haberin Devamı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, yaptığı açıklamada, 8 yıl içerisinde Denizli'de ekonomi anlamda önemli mesafeler kat edildiğini kaydetti.

Siyasi istikrarın olduğu dönemlerde ülkede ekonominin iyiye doğru bir seyir izlediğini belirten Özer, “Son yıllarda Türkiye ekonomi alanında birçok rakibini geride bıraktı. Önümüzdeki yıllarda büyükşehir olmamızın ardından yapılacak yatırımlarla ekonominin baş aktörlerden biri haline geleceğimize inanıyorum. Denizlililer büyükşehir olmayı hak edeli çok oldu. Geç kalınmış bir hak, inşallah önümüzdeki günlerde verilecek. Büyükşehir olmamızın ardından eğitimde, sağlıkta da Türkiye'de ilk sıralarında yer alan iller içerisinde yer alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Denizli'nin büyükşehire hazır olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Olacağından eminiz. Başbakanınımız eğer 'Büyükşehir olacak' dediyse onu artık tartışmayız. Başbakanımız ne söylediyse odur. Onun için büyükşehir olacak diyorsa olacaktır, yani bunda tartışma yok. Biz Denizli olarak her yönden, alt yapıyla üst yapıyla büyükşehire hazırız. Büyükşehir bize en başta itibar getirir. Mutlaka belediye bütçemize yansıyacak ekonomik getirileri olacaktır. Bu da sonuçta vatandaşımıza yansıyacak, daha güzel hizmetler yapma fırsatını yakalayacağız. Denizlimiz büyükşehir noktasında hazırdır, bekliyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!