Bacağını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Bacağını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 00:10

Ayten Bal Ataşehir’de müşteri temsilcisi olarak çalıştığı otomotiv firmasına her gün Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanarak gidiyordu.

Haberin Devamı

İŞTE BACAĞI KOPAN KADIN / WEB TV

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

DÜNYA PATLAMAYI BÖYLE GÖRDÜ / FOTO GALERİ

Dün yeğeni Ceyhan Mercan’ı Akmerkez’e bırakmak için otomobiliyle Etiler’e sapmıştı. Koç Köprüsü’ne bir kaç metre kala patlama oldu. Etrafa saçılan şarapnellerden biri asfalttan sekerek otomobilin tabanını deldi ve Ayten Bal’ın bacaklarına isabet etti. Ayten Bal otomobilden çıkartıldığında sağ bacağı kopmak üzereydi, sol bacağında da büyük bir yara vardı. Ceyhan Mercan ise patlamadan cam kesikleriyle kurtulmuştu. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayten Bal hemen ameliyata alındı ancak sağ bacağı kurtarılamadı. Doktorlardan durumu öğrenen annesi Hatice Bal hastane kapısında sinir krizi geçirdi. Ayten Bal’ın babası Mustafa Bal, “Kızım her zaman aynı saatte evden çıkıyordu. Bugün yol biraz kapalıymış. Geç kalmış. Patlamaya da bu sırada yakalanmış” dedi. Bu arada Bal ailesini ziyarete dostları Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da geldi. Mustafa Bal’a geçmiş olsun dileklerini ileten Rıza Çalımbay, “Yakınımız, çok yakınımız. Televizyonda söyledi haber aldık. Akrabalık da var. Üzülüyoruz “diye konuştu.

Haberin Devamı

HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

İŞTE ETİLER'DEKİ PATLAMA ANI / WEB TV

PATLAMANIN OLDUĞU YER / WEB TV

Soluk borusu yandı

Bir yemek firmasında çalışan Yazgülü Şubatlıoğlu’nun ise patlamada yüzü ve saçları ile soluk borusu yandı. Yazgülü Şubatlıoğlu’nun akrabası gazeteci Tülay Şubatlı, “Olay sırasında yolda yürüyormuş. Olayın hemen ardından kendi telefonu bozulduğu için başkasının telefonundan eşini arayarak hastaneye kaldırıldığını haber vermiş. Yazgülü’nün bilinci açık. En ciddi sorun nefes borusunda. Doktorlar nefes borusunun içeriden yandığını söyledi. Bu yanıktan ötürü yemek borusunun kapanması önlenmeye çalışılıyor. Halen yoğun bakımda. Sağ gözü de yaralanmış ama ne derece yaralandığını öğrenemedik” dedi.

BOMBAYI BU BİSİKLETE KOYDULAR / WEB TV 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!