Başbakan Erdoğan Şırnak'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğan Şırnaka gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2011 13:45

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün miting düzenleyeceği Şırnak’ta esnaf kepenk kapattı. BDP’li belediyenin çöpleri toplamadığı kentte, Erdoğan’ın konuşma yapacağı meydandaki çöpler Sağlık Müdürlüğü ekiplerince toplandı.

Haberin Devamı

ŞIRNAK'TA KEPENKLER AÇILMADI, ÇÖPLER TOPLANMADI / FOTO GALERİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Şırnak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. Miting öncesinde kentte esnaf kepenk kapattı. Fırın ve eczanelerin dışında tüm işyerlerinin kapalı bulunduğu Şırnak’ta BDP’li belediye de çöpleri toplamadı. Başbakan Erdoğan’ın konuşma yapacağı Cumhuriyet Meydanı ve çevresindeki çöpler Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı işçiler tarafından toplanırken, meydanda temizlik yapıldı.

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde de esnaf bugün kepenklerini açmadı. Cizre’de fırın ve eczanelerin dışındaki tüm işyerleri kapalı bulunuyor.

Başbakan Erdoğan’ın mitingi öncesinde kentte çok sıkı güvenlik önlemleri de alındı. Çevre il ve ilçelerden polis takviyesinin yapıldığı Şırnak’ta yaklaşık 2 bin polisin görevlendirildiği belirtildi.

Haberin Devamı

BATMAN’DA AÇIK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak’ın ardından bugün miting düzenleyeceği ikinci kent olan Batman’da ise kepenkler açık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!