Elmayı seviyordu bahçeye gömdüm

Güncelleme Tarihi:

Elmayı seviyordu bahçeye gömdüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2011 00:00

Konya’da 2 yıldır kayıp olan Ebru Erdoğan’ın, birlikte kaçtığı sevgilisi Abdullah Orakçı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Orakçı “Ebru’yu ailem istemeyince evine geri götürürken tartıştık. Ben de derede boğdum. Cesedini de elmayı çok sevdiği için köydeki elma bahçesine gömdüm” dedi.

KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde oturan Ebru Erdoğan (21), 6 Temmuz 2009 tarihinde kayboldu. Baba Mehmet Erdoğan (48), 1 gün sonra kızının kayıp olduğuna dair polise başvuruda bulundu. Çalışma başlatan polis, Ebru Erdoğan’ın son görüştüğü kişilerle temasa geçti, cep telefonu kayıtlarını inceledi. Bir kadın hastalığından dolayı sık sık hastaneye giden Ebru Erdoğan’ın, kaybolduktan sonra hiçbir hastaneye gitmediği belirlendi. Erdoğan’ın, kamyonlarda muavinlik yapan Abdullah Orakçı (25) ile ilişkisi olduğu saptandı. Bunun üzerine birkaç kez Orakçı’nın ifadesine başvuran polis, ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle yakın takibe aldı. Orakçı, tüm kanıtların toplanmasından sonra önceki gün evinde gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Orakçı, bir süredir birlikte olduğu Erdoğan ile kaçmaya karar verdiklerini belirtti. Orakçı ifadesinde, “Ebru’yu kaçırdıktan sonra Kesecik Köyü’ndeki babamın evine götürdüm. Ailem karşı çıktı, rıza göstermedi. Ben de Ebru’yu evine geri götürdüğüm sırada Beyşehir yolu üzerinde tartıştık. Ayrılmak istemedi. Bana küfretti. Ben de otomobil içinde yumruk attıktan sonra, sürükleyip yolun kenarındaki dere kenarına götürdüm. Orada başını suya sokup boğdum” dedi. Erdoğan’ın elmayı çok sevdiğini belirten Orakçı, “O yüzden cesedini, zaman zaman buluştuğumuz köyümüzdeki elma bahçesine götürüp iki elma ağacı arasına gömdüm” diye konuştu.

Elmayı seviyordu bahçeye gömdüm
Elmayı seviyordu bahçeye gömdüm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!