'İstifa etsinler yoksa yayınlarız'

Güncelleme Tarihi:

İstifa etsinler yoksa yayınlarız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 09:02

MHP Genel Başkan yardımcılarının görüntülerini yayınlayarak istifalarına neden olan internet sitesi son dakika resti çekti.

Haberin Devamı

MHP'DEN SİTE AÇIKLAMASI

 

Site, bir mektup yayınladı ve MHP lideri Bahçeli'ye yakın üst yönetimden 6 isim ile görüntü içeriğini vererek ''Bahçeli ve kasedi olan o isimler istifa etmezse yayınlayacağız'' tehdidinde bulundu. Kasetleri olduğu iddia edilen isimlerden bazılarından 'istifa yok' cevabı geldi.

 

Daha önce MHP lideri Devlet Bahçeli'yi açık mektupla tehdit eden site, Bahçeli'ye istifa etmesi için bugün saat 10.00'a kadar süre tanıdığını duyurmuştu.

 

MHP'den açıklama: Ağır bir iftira

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, kaset iddiaları hakkında ''Bu ağır bir iftira. Yasal yollara başvuracağız. Bu konular MHP'ye zarar vermek için gündeme getiriliyor'' dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici de ''Provokasyonlar cezasız kalmayacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır ise “Ne hukuka ne ahlaka ne inanca, ne de kültürümüze uyan; mahremiyetimizi, özelimizi, gayrihukuki yollardan tespit ederek kasede dökmek ve seçim öncesinde piyasaya sunmak, doğrudan MHP'ye karşı tuzaktır, komplodur” diye konuştu.

İSTİFA RESTİNE BAHÇELİ'DEN CEVAP

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!