Şehit polis Ünlü'nün evinde hüzün

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Ünlünün evinde hüzün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 11:45

Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olan polis memuru Muharrem Ünlü'nün (29), Çorum'un Mecitözü ilçesindeki baba evinde hüzün yaşanıyor.

Haberin Devamı

Mecitözü'nün Kozören köyünde yaşayan şehit polis memuru Muharrem Ünlü'nün babası Abdullah Ünlü (60), haberi almasının ardından fenalaştığı için sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyor.

Annesi Serpil Ünlü'yü 5 yıl önce gırtlak kanserinden kaybeden şehit polisin, Balıkesir Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olduğu, dershanelerde öğretmenlik yaptığı ve 3 yıl önce polisliğe başladığı öğrenildi.

2010 yılının ağustos ayında Silopi'de göreve başlayan Ünlü'nün, son olarak kız kardeşinin düğünü için göreve gitmeden önce köyüne geldiği belirtildi.
Ünlü çiftinin 5 çocuğundan biri olan şehit polisin bekar olduğu, salı günü amcasını arayarak sohbet ettiği ve nöbete gideceğini söylediği ifade edildi.
Halası Zehra Şahin ile de salı günü internet üzerinden görüşen şehit polisin, sosyal paylaşım sitesinde halasının doğum gününü kutladığı bildirildi.
Ünlü için Mecitözü ilçe merkezinde tören yapılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!