Burhaniye'de sevgili dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Burhaniyede sevgili dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2011 13:01

BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’nde, sevgilisi 21 yaşındaki Gamze T.'yi öldürdükten sonra otomobilinde aynı av tüfeğiyle canına kıymak isteyen V.A. Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından ikna edilerek, vazgeçirildi.

Haberin Devamı

Kaymakam uslanmaz, teslim olan çılgın genci, kendi makam otomobiliyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüp, teslim etti.Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde hizmetli olarak çalışan Gamze T., bugün saat 07.30 sıralarında işyerine gitmek üzere yola çıktı. Genç kız, Hürriyet Caddesi’ndeki işyerinin bahçesine geldiğinde, sevgilisi olduğu belirtilen 30 yaşındaki inşaat işçisi V.A.’nın av tüfeğiyle saldırısına uğradı. Göğsünden vurulan genç kız olay yerinde yaşamını yitirirken, V.A., otomobiliyle kaçtı. T.’nin cesedi olay yerinde polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

OTOMOBİLİNDE CANINA KIYMAK İSTEDİ

Polis üç saat sonra V.A.’nın otomobilini olay yerine 5 kilometre mesafedeki yakınlarında farkedip, sıkıştırdı. Otomobilinin kapılarını kilitleyen V.A., olayda kullandığı av tüfeğini bu kez kendi çenesinin altına dayadı. V.A., kendisini tüfeği bırakması için iknaya çalışan polislere “Yaklaşmayın yoksa kendimi vururumö diyerek, 1.5 saat boyunca direndi.

Haberin Devamı

KAYMAKAM İKNA ETTİ

Bu sırada olayı haber alarak gelen Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, genç kızın öldüğünü bilmeyen V.A.’yı, “Canına kıymaya değmez. Bırak tüfeği, ben sana yardımcı olacağım. Düğününü de ben yapacağım diyerek kısa sürede ikna edip, intihardan vazgeçirdi. Kaymakam Uslanmaz, makam otomobiline aldığı V.A.’yı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüp, teslim etti. T.'yi kendisinden ayrılmak istediği için vurduğu ileri sürülen V.A.’nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!