Kudret Bülbül'ün avukatından açıklama

Güncelleme Tarihi:

Kudret Bülbülün avukatından açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2011 13:23

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Kudret Bülbül'ün avukatı İsmail Aydos, müvekkili hakkında bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaların müvekkilini ve çalıştığı kurumu yıpratmaya yönelik olduğunu belirterek, iddiaların müvekkilinin değerleriyle tamamen çeliştiğini savundu.

Haberin Devamı

Avukat İsmail Aydos, “Zorunlu Açıklama” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında müvekkilinin adının kamuoyunda “Balyoz Davası” olarak bilinen soruşturma dosyasında bir belgede geçtiğini iddia ettiğini hatırlattı.

Daha önce de bazı basın yayın organlarında müvekkili hakkında benzer içerikli haberler yer aldığını, maksatlı ve çelişkili bu haberlerin de tekzip edildiğini ifade eden Aydos, şunları kaydetti:
“Hakkında ima ve iddia edilen hususlar müvekkilimin kamuoyunun gözü önündeki çalışmalarıyla ve hayatı boyunca savunduğu demokratik ve sivil temel değerlerle tamamen çelişmektedir. Bu iddiaların müvekkilimi ve görev yaptığı kurumu yıpratmayı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçladığı, maksatlı ve kötü niyetle hazırlandığı açıktır. Daha önce de tekzip edildiği üzere müvekkilim, kişilik haklarını hedef alan, çalıştığı kurumu yıpratıcı, asılsız ve karalayıcı bu iddiaları tamamen reddetmektedir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!