Recm şantajıyla kuryelik yaptık

Güncelleme Tarihi:

Recm şantajıyla kuryelik yaptık
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2011 00:00

Valizlerinde 3 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilen İran uyruklu iki kadın, “İlişkiye girdiğimiz kişi sevişme görüntülerimizi internette yayınlamakla tehdit etti.

Haberin Devamı

Yayınlansa recm cezasına çarptırılırdık. Mecburen uyuşturucu taşımayı kabul ettik” dediler.

İSTANBUL Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 Mart’ta Bakırköy’de baskın düzenledikleri evde valize saklanmış 3 kilo 400 gram metamfetamin bulundu. Bunun üzerine İranlı Maryam Akbarı B. ile Mozhgan A., gözaltına alındı. Şüpheliler sorgularında ilişkiye girdikleri bir kişinin sevişme görüntülerini kaydedip, internette yayınlama şantajıyla, kuryelik yapmaya zorladığını söyledi.

Sevişmemizi kaydetmiş

Maryam Akbarı B., polise başından geçenleri şöyle anlattı: “Ben ve Mozhgan gece hayatını çok seviyoruz. İran’da gece kulüplerine takılıyorduk. Kısa süre önce kulüpte bir kişiyle tanıştık. Benimle ve arkadaşımla ilişkiye girdi. Sevişme görüntülerimizi kameraya kaydetmiş. Bir akşam kulüpte otururken, ‘Elimde sevişme görüntüleriniz var. Size vereceğim uyuşturucuyu Malezya’ya götürmezseniz, görüntüleri hem ailenize veririm, hem de internette yayınlarım’ dedi. Görüntüler yayınlansa recm cezasına çarptırılırdık. Mecburen kabul ettik. Hayatımız karardı. Çok pişmanız.” Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!