Sana en büyük balığı getireceğim

Güncelleme Tarihi:

Sana en büyük balığı getireceğim
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2011 01:10

ODATV muhabiri İklim Ayfer Kaleli (Bayraktar) polise verdiği ifadede, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kendisini elle ve sözle taciz ettiği iddialarını ilk önce CHP’li Gürsel Tekin’le paylaştığını söylemişti.

Kaleli’nin poliste verdiği ifadesine ve iddialara göre olaylar şöyle gelişti:

Kaleli 25 Ocak 2011’de Deniz Baykal’ı Meclis’teki makamından arayarak randevu istedi. Baykal bir gün sonra için saat 15.00’de Kaleli’ye randevu verdi.
Aynı günün akşam 22.00 sıralarında Kaleli’yi telefonla arayan CHP’li Muharrem İnce, partisiyle ilgili bilgiler aktaracağını ve belgeler vereceğini söyledi. Alkollü halde Kaleli’nin bulunduğu evin önüne gelen İnce, Kaleli’ye o gün yapılan CHP MYK toplantısı hakkında bilgiler aktardı.

Kaleli ertesi gün Baykal’ın Meclis’teki odasına gitti. Baykal, Kaleli’ye yüzmeye gitme, yemeğe çıkma, birlikte gezme teklifinde bulundu. Rahatsız olan Kaleli “Kafanız iyi mi?” diyerek odadan ayrıldı.

Kaleli durumu İstanbul’dan tanıdığı Gürsel Tekin’e aktardı. Tekin ise Soner Yalçın’ı arayarak bilgiyi paylaştı.

Taciz olayını eşiyle de paylaşan Kaleli, eşinin “Bu olayı CHP’nin en üstündeki kişiye anlatmalısın” demesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan randevu aldı. 26 Ocak’ta Kılıçdaroğlu ile görüşen Kaleli taciz olayını paylaştı. Tacizi ispat etmek için kendisine cihaz verilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, “Sen yap” diyerek yardım edemeyeceğini söyledi.

Youtube’a koyarım

Kaleli ayrıca 21 Şubat’ta YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’yla yaptığı telefon görüşmesinde taciz olayını ve Kılıçdaroğlu ile yaptığı 45 dakikalık görüşmeyi anlatıyor. Kaleli, “Böğüre böğüre ağlamak istiyorum şu anda. 45 dakika görüştük düşünebiliyor musun? Ama bütün umutlarımı, inancımı, herşeyimi yitirdim. Diyorum ki ben sana büyük balık getirdim. O diyor ki, ‘Tamam sen git kendi şartlarınla yap’. ‘En büyük balığı getireceğim’ diyorum yardımcı ol, bunun için ufacık da olsa bir alet lazım değil mi? Onu sağla, ‘Tamam’ de. Destek ol güç ver. Ya da ‘Kendin yap getir’ de. E ananın a... Ben yaptıktan sonra Youtube’a koyarım. Sana ihtiyacım yok ki” diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!