Sema'nın mahallesinde hareketli saatler

Güncelleme Tarihi:

Semanın mahallesinde hareketli saatler
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2011 00:43

BURSA’da üç gün önce vahşice öldürüldükten sonra cesedi dere kenarına atılan 19 yaşındaki Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca’nın katil zanlısı halen bulunamadı. Görükle yerleşkesini adeta abluka altına alan güvenlik güçleri, iki gün içerisinde birçok farklı adreste arama gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SEMA İÇİN YÜRÜDÜ

Merkez Nilüfer İlçesi, Badırga Köyü yolu üzerinde, geçtiğimiz Salı günü, Badırga Deresi kenarında parçalanmış bir ceset bulundu. Bacakları kesilen, göğsü yarılan, boğazında kesikler olan, kolları ise vahşi hayvanlar tarafından parçalanan cesedin, 16 Şubat tarihinden sonra kendisinden haber alınamayan Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 1’nci sınıf öğrencisi Sema Karakoca’ya ait olduğu ortaya çıktı.

Vahşice işlenen cinayeti araştırmak için 50 kişiden oluşan özel ekip kuran Görükle Jandarma ve polis ekipleri, talihsiz genç kızın arkadaşlarını araştırıyor, yaptığı telefon görüşmelerini inceliyor.

ARAMALAR YAPILDI

Cinayeti aydınlatmak isteyen ekipler, bugün Görükle Jandarma polis ekipleri, bölgede daha önce belirlenen 5 işyeri, bir ev ve genç kızın kaldığı yurda baskın düzenledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin de bulunduğu baskınlarda şüpheli bulunan eşyaları aldılar otomobillerin içerisinde kan izleri aradılar.

Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü belirtirken, olayla ilgili olarak genç kızın arkadaşı olan bir çok kişinin ifadesinin alındığını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!