Sınıfta hazırlanan molotof patladı

Güncelleme Tarihi:

Sınıfta hazırlanan molotof patladı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 15, 2011 14:25

ÇUKUROVA Üniversitesi’nde (ÇÜ), yasadışı gösteri yapmak isteyen öğrencilerin, derslikte hazırlamak istedikleri molotof kokteyli patlayıp alev aldı. Olayda yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanıp, Türkiye’ye getirilişinin yıldönümü nedeniyle Adana’da da gösteriler yapıldı. ÇÜ’deki R1 dersliklerinde bir dersliğe molotof kokteyli atıldığı ihbarı heyecanlı dakikalar yaşanmasına yol açtı. Sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, üniversitenin özel güvenlik görevlileri ve polis, olay yerine geldi. Söz konusu derslikte öğrenci olmadığı, ölen ya da yaralanan bulunmadığı görüldü. Ders olmadığı sırada meydana gelen patlamanın, yıldönümü nedeniyle üniversitede yasadışı gösteri yapmak isteyen bazı gruplar tarafından molotof kokteyli hazırlanmak istediği sırada meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Öte yandan, yıldönümü nedeniyle Adana’da Doğuz ve Güneydoğu’dan gelenlerin yoğun olduğu mahallelerdeki gösterilerde, çoğu çocuk göstericiler polis araçlarını taşladı. Bu mahallelerde öğrencilerin çoğu okula gitmezken, esnaf da kepenk kapattı.

Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!