17 yaşındaki genç kızın başına gelmeyen kalmadı

Güncelleme Tarihi:

17 yaşındaki genç kızın başına gelmeyen kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 16:51

Ankara’da yaşayan 17 yaşındaki S.Ç önce dayısının tecavüzüne uğradı sonra hamile kaldı. Yaşadığı kâbus yetmezmiş gibi tecavüzcüsü onu kaçırdı ve evlenmek istedi. Ancak ailesi hem evliliği hem de kızlarını reddetti. Kadın barınma evinde anne olan S.Ç, dün babasının, dayısını polislerin arasında öldürdüğünü öğrendi.

Haberin Devamı

Mardin'de yaşayan Ferit S., 2010 yılında Ankara’da oturan ablasının yanına misafirliğe geldi. S., burada misafir kaldığı sırada ablasının kızı olan öz yeğeni S.Ç.’ye tecavüz etti. O gün 17 yaşında olan S.Ç., korkusundan durumu kimseye anlatamadı. Ancak belli bir süre sonra hamile olduğunu anlayınca kendisine tecavüz eden dayısını arayarak durumu anlattı. Bunun üzerine tekrar Ankara’ya gelen dayı Ferit S., tecavüz ettiği yeğenini kaçırarak Mardin’e döndü.

DAYISINDAN ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ

Ferit S., yeğeniyle evlenmek istediğini söyledi. Ancak kanunen yasak olduğu için hamile S.Ç. ortada kaldı. Ailesi tarafından kabul edilmeyen S.Ç. çareyi bir kadın barınma evine sığınmakta buldu. Şu anda 19 yaşında olan S.Ç. 5 ay önce de dayısından bir çocuk dünyaya getirdi. Çocuk devlet korumasına alınırken, S.Ç. ise barınma evinde kalmaya devam etti. Genç kızın ailesi S. hakkında suç duyurusunda bulundu, ancak zanlı bulunamadı.

Haberin Devamı

AİLEYİ TEHDİT ETTİ

Yeğenine tecavüz eden Ferit S., geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Elmadağ İlçesi’ne gelerek, eniştesi olan S.Ç.’nin babası V.Ç.’yi tehdit ederek, "İzin verseydiniz evlenecektik, niye izin vermediniz’ diyerek tehditlerde bulundu. Bunun üzerine V.Ç., polise başvurarak kayınbiraderinden şikayetçi oldu. Elmadağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kısa sürede Ferit S.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

KIZINA TECAVÜZ EDEN DAYIYA KURŞUN YAĞMURU

Gözaltına alınan Ferit S., polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünde geçirmek üzere Elmadağ Devlet Hastanesi’ne getirildi. V.Ç., kızına tecavüz eden kayınbiraderi Ferit S.’yi, sağlık kontrolü işlemleri için polislerin arasında hastane koridorlarında beklediği sırada kurşun yağmuruna tuttu. Ferit S., isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Ferit S., önce vurulduğu hastanede, ardından da sevk edildiği Ankara’da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BABA TUTUKLANDI

V.Ç., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis adliye giriş çıkışında geniş güvenlik önlemleri alırken, cezaevine götürülen V.Ç., ”Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı, bu namustandan öte bişey. Pişman değilim” diye bağırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!