17 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonucu sorgulama - MPİ 1332. hafta Sayısal Loto sonuçları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

17 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonucu sorgulama - MPİ 1332. hafta Sayısal Loto sonuçları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2020 02:22

'Sayısal Loto sonuçları' 17 Haziran Çarşamba akşamı Milli Piyango İdaresi'nce (MPİ) düzenlenen çekilişin ardından belli oldu.  Sayısal Loto canlı çekilişi sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar, MPİ Sayısal Loto  sonuç sorgulama ekranı üzerinden açıklandı. Merakla beklenen Sayısal Loto çekilişi sonrası şans oyunu tutkunlarının gözü 1332. hafta Sayısal Loto sonuçlarına çevrildi. Bu haftaki çekilişte, 6 bilen 1 kişi 6.040.649,75 TL kazandı. İşte, 17 Haziran Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve kupon sonuç sorgulama sayfası...

Haberin Devamı

Çarşamba ve cumartesi günleri düzenlenen Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından tamamlandı. Noter canlı çekiliş heyeti huzurunda MPİ Genel Müdürlük binasında gerçekleşen çekiliş sonrası, 17 Haziran Sayısal Loto çekilişinde, haftanın şanslı rakamları ilan edildi. İşte, 1332. hafta Sayısal Loto sonuçları ve sonuç ekranı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto'nun 1332. hafta çekilişinde 6 bilen 1 kişi 6.040.649,75 TL almaya hak kazandı. 

17 HAZİRAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto 1332. hafta çekilişleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından saat 21:45'te tamamlandı. Çekiliş sonucu kazandıran numaralar şunlar oldu;

17 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonucu sorgulama - MPİ 1332. hafta Sayısal Loto sonuçları belli oldu

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON ÇEKİLİŞTE NE OLMUŞTU?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto oyununun 1331. çekilişinde kazandıran numaralar 1, 10, 18, 20, 31 ve 49 olarak belirlendi.

Çekilişte 6 bilen çıkmayınca, 4 milyon 624 bin 646 lira 52 kuruşluk ikramiye devretti.

SAYISAL LOTO OYUNU NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

 

BAKMADAN GEÇME!