Ece’nin kanlı tatili

Güncelleme Tarihi:

Ece’nin kanlı tatili
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 22:53

Dönüş yolunda, aşırı hız yüzünden otomobil bariyerleri aşıp Canbolu Deresi’ne uçtu. Ece, annesi, anneannesi, bir yakınlarıyla kızı yaşamlarını yitirdi.

Haberin Devamı

BİR AİLE BÖYLE YOK OLDU / WEB TV

BİR AİLE YOK OLDU / FOTO GALERİ

  

BURSA’da oturan ve okulların tatil olmasından yararlanarak ilköğretim okulu öğrencisi kızı Ece’yle (10) Çanakkale’nin Çan İlçesi’deki yakınlarının yanına tatile giden Gülriz Coşkun (40), dün sabah kızını ve 3 yakınını otomobiline alarak Bursa’ya dönmek için yola çıktı. Karacabey İlçesi yakınlarında, görgü tanıklarının ifadesine göre önündeki aracı sollarken köprüye aşırı hızla giren Gülriz Coşkun’un otomobili, Canbolu Köprüsü’nden dereye uçtu. Kazada otomobilin sürücüsü Gülriz Coşkun, kızı Ece, annesi Şükriye Sarı (60), akrabası Sebat Ergün (50) ile onun kızı Cansu Ergün (20) öldü. Kurtarma ekipleri ölen 5 kişinin cesedini ve otomobili dereden çıkardı. Kaza sırasında Gülriz Coşkun’un eşi Fehmettin Coşkun’un (50) da otomobilde olduğu ve sulara kapılarak kaybolduğu iddiası üzerine derede arama çalışması başlatıldı. Ancak kısa süre sonra bir fabrikada muhasebeci olan Fehmettin Coşkun’un, oğlu Batuhan’la (14) birlikte tatile gitmeyip Bursa’da kaldıkları ortaya çıktı.

Koca kaza geçirince

Coşkun Ailesi’nin komşuları, bir bebe konfeksiyon firmasında çalışan Gülriz Coşkun’un, birkaç yıl önce trafik kazası geçiren eşi bir daha direksiyona geçmediği için otomobili sürekli olarak kullandığını, çocuklarını okula getirip götürdüğünü söylediler.

Haberin Devamı

Son fotoğraflar

Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin dün geceyi neşe içinde geçirdikleri cep telefonu ile çekilen görüntülerden ortaya çıktı. Kazada ölen Gülriz Coşkun’un dayısı İsmail Çetin tarafından cep telefonuyla çekilen görünütülerde Gülriz Coşkun, kızı Ece, annesi Şükriye Sarı ile Sabahat Ergün ve Bilgi Üniversitesi öğrencisi kızı Cansu Ergün yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!