Kırgızistan Başbakanı: Tayyip Abi

Güncelleme Tarihi:

Kırgızistan Başbakanı: Tayyip Abi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 15:52

Başbakan Erdoğan'ın ziyareti Kırgızistan Başbakanı'nı çok mutlu etti. Bugün iki liderin basın toplantısında Erdoğan'a sürekli olarak ''Tayyip Abi'' diye hitap eden Kırgız Başbakan, Başbakan Erdoğan gelecek diye mutluluktan uyuyamadığını da açıkladı.

Haberin Devamı

'TAYYİP ABİ'

Ortak basın toplantısında sık sık alkışlanan Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Allah bize cennet gibi yer vermiş. İki ülke arasında mesafe uzak olsa da biz her zaman dostlarımıza giden yolun kısa olduğunu biliyoruz. Türkiye her zaman kalbimizdedir. Bize büyük yardımlar yaptı" dedi.

Atambayev'in konuşmasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Tayyip Abi" diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı. Atambayev, yardım ve desteklerinden dolayı Başbakan Erdoğan'a şahsen ve hükümeti adına teşekkür etti.

ATAMBAYEV: MUTLULUKTAN UYUYAMADIM

Atambayev, bugüne kadar önemli karar ve dokümanlara imza attıklarını mutluluktan uyuyamadıklarını vurgularken, "Çok sevindim. Kardeşimiz, ağabeyimiz geldi. Zor zamanlarda da, iyi zamanlarda da her zaman konuşuyoruz, Sayın Tayyip Ağabey ve Sayın Başbakanımız her zaman arkamızda" dedi.  

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!