Kaçırılan Fox TV muhabiri kurtarıldı

Güncelleme Tarihi:

Kaçırılan Fox TV muhabiri kurtarıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 02, 2011 10:43

Mısır'ın başkenti Kahire'de görevli Türkiye Fox TV muhabiri Erol Candabakoğlu kaçırıldı. Mısır polisi olay sonrası başlattığı operasyonda Candabakoğlu'na ulaştı. Candabakoğlu'nun, Kahire Büyükelçiliği'ne teslim edildiği bildirildi.

Haberin Devamı

KAÇIRILAN MUHABİR SABAH CANLI YAYINA BÖYLE BAĞLANMIŞTI (WEB TV)

AA muhabirini cep telefonuyla arayan Candabakoğlu, Bolak semtinde çekim yaptığı sırada, elinde bıçak ve sopalar bulunan sokak çeteleri tarafından kaçırıldığını söyledi.

/images/100/0x0/55eb019bf018fbb8f8a4e3fa
Bıçaklarla FOX TV ekibinin önünü kesen çete üyeleri, muhabir Candabakoğlu’nu da yanlarına alarak kayıplara karıştı.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği, AA muhabirinden aldığı bilgi üzerine, Candabakoğlu'nun bulunması için Mısır makamları nezdinde girişim başlattı.

DURUMU Ä°YÄ°

Candabakoğlu, daha sonra AA muhabirini telefonla  arayarak, durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Yanındaki kameraman ve şoförle birlikte kaçırıldığını bildiren  Candabakoğlu, Şarbak bölgesinde bulunduğunu, durumunun iyi olduğunu ve yardım  istediğini söyledi.

CandabakoÄŸlu, onu kaçıran kiÅŸilerin ellerinde bıçak ve satır bulunduÄŸunu  belirtti.   Â

POLÄ°S ULAÅžTI

Haberin Devamı

Mısır polisi, olay sonrası başlattığı operasyon ile muhabir Erol Candabakoğlu ile Mısırlı  kameramanı ve şoförüne ulaştı.

Polis tarafından yürütülen operasyon sonucu ulaşılan Candabakoğlu ile kameramanı ve şoförü, Giza Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Ekibin sağlık  durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Candabakoğlu'nun, polise kaçırılmasıyla ilgili ayrıntılar hakkında ifade verdiği öğrenildi.

BÜYÜKELÇİLİĞE TESLİM EDİLDİLER

Candabakoğlu, Mısırlı kameraman Abdülselam Muhammed ve şoförün daha sonra Gize Emniyet Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği'ne teslim edildiği ve ekibin şu anda Büyükelçilik'te oldukları kaydedildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!