İntikam ateşi

Güncelleme Tarihi:

İntikam ateşi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 00:00

İstanbul Esenyurt’ta 6 ay önce yaşanan park yeri kavgasında komşusu Niyazi Çiğdem’i yaralayıp, oğlu özer Çiğdem’i öldüren Mehmet Gündoğdu’nun duruşması kanlı bitti.

BABA - KIZ ADLİYE ÇIKIŞI VURULDU / WEB TV

Tutuksuz yargılanan Gündoğdu’nun eşi Eylem Gündoğdu ve kayınpederi Ali Haydar Koçintar, adliye çıkışında bindikleri takside Niyazi Çiğdem tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Bakırköy 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşma öncesi, sık sık tartışan tarafları, polis sakinleştirdi. Niyazi Çiğdem’in avukatı, “Tutuksuz yargılanan Ali Haydar Koçintar ve Eylem Gündoğdu’yu tutuklayın” dedi. Mahkeme talebi reddetti. Ali Haydar Koçintar ve Eylem Gündoğdu duruşma çıkışında adliyenin arka kapısından çıkıp taksiye bindi.

Kurşun yağdırdı

Trafik ışıklarında duran taksinin yanına giden Niyazi Çiğdem öldürülen oğlunun adına ruhsatlı tabancayla Eylem Gündoğdu ve Ali Haydar Koçintar’a 7 el ateş etti. Bu sırada yoldan geçen motosikletli bir polis ekibi kaçmaya çalışan Niyazi Çiğdem’i yakaladı. Vuruldukları taksiyle hastaneye kaldırılan Eylem Gündoğdu ve Ali Haydar Koçintar hayatlarını kaybetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!