Son sözü 'Babamı öldürmeyin' olmuş

Güncelleme Tarihi:

Son sözü Babamı öldürmeyin olmuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 13:01

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinin Ihlara beldesinde babası ve kız kardeşi de öldürülen 16 yaşındaki kızın son nefesinde “babamı öldürmeyin” diye bağırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir hafta önce İsmail Bellikli (42) ile kızı Alime Bellikli'nin (16) Ihlara'daki evlerinde av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi, aynı gün küçük kızı Çiğdem Bellikli'nin (8) cesedinin vadideki kayalıklardan atılmış halde bulunmasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Olayla ilgili olarak 450 kişinin ifadesine başvuruldu.

Dün yer gösterme sırasında “Allah beni kahretsin, bu azapla daha fazla yaşayamam” dedikten sonra uçuruma atlayarak intihar eden Eyüp I'nın olay günü oğlu Fatıh I'yı kapıda gözcü olarak bıraktıktan sonra cinayetin işlendiği eve girdiği ileri sürüldü.

Öldürülen baba İsmail Bellikli ile tartışan Eyüp I'nın daha sonra tüfekle bir el ateş ettiği, saçmaların baba Bellikli'nin karnına, kızı Alime Bellikli'nin koluna isabet ettiği öğrenildi. Bu sırada Alime Bellikli'nin zanlılara “babamı öldürmeyin” diye bağırdığı sırada babasının gözleri önünde başına bir el ateş edilerek öldürüldüğü, ardından kendisinin de başı dipçikle ezilerek öldürüldüğü bildirildi.Sesleri duyan evin diğer odasındaki 8 yaşındaki Çiğdem Bellikli'nin de kaçmaya çalıştığı sırada gözcü olarak bekleyen Fatih I. tarafından Ihlara Vadisi'ne atıldığı iddia edildi.

MONTUNDAKİ KAN LEKESİ ZANLIYI ELE VERDİ

Olay sonrası ilk ifadeler alınırken İsmail Bellikli'nin komşusu olan Eyüp I'nın (55) mont ve pantolonundaki lekeleri gören jandarma ekipleri, bu kişi ile oğlu Fatih I. ve annesini çapraz sorguya aldı. Sorguda zanlıların çelişkili ifade verdiği anlaşıldı. Bu kişilerin evlerinin bahçesinde 2 mont yakıldığını tespit eden jandarma, bunların üzerinde kan lekesi görülen baba ve oğluna ait montlar olduğunu belirledi. Bunun üzerine tekrar ifadesi alınmak üzere çağrılan Eyüp I'nın suçunu itiraf ettiği, daha sonra da yer gösterme sırasında kendini vadide uçurumdan attığı bildirildi.
Fatih I'nın emniyette sorgusunun sürdürüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!