Kamyonet taksinin üzerine devrildi

Güncelleme Tarihi:

Kamyonet taksinin üzerine devrildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 12:47

Şişli’de yokuş yukarı hareket ederken, geri geri kayan kamyonetin üzerine devrildiği taksinin sürücüsü ölümden döndü. Şoför mahalli ezilen taksiden kurtulan sürücü Yaşar Ceran, "Kamyonetin kayma ihtimaline karşı 20 metre geride durdum. Neyse ki yolcum arka koltukta oturuyordu. Ben de kendimi arka koltuğa attım" dedi.

Haberin Devamı

KAMYONET TAKSİYİ BÖYLE EZDİ / Foto Galeri

Doktor Şevket Bey Sokak’ta 09.30’da meydana gelen olayda, pet şişe su yüklü Ali Karaman’ın kullandığı kamyonet, yokuştan çıkarken trafik nedeniyle durmak zorunda kaldı. Sürücü aracı tekrar çalıştırırken, geriye kayma ihtimaline karşı tekerleğin arkasına taş koydu. Tekrar çalıştırdığı kamyonet, yokuş aşağı taşı da atlayarak, taksinin üzerine devrildi. Aracın arka koltuğunda oturan yolcu ve şoför arka kapıyı açarak çıkabildi. Olay yerine getirilen bir vinç ile kamyonet yerinden kaldırıldı. Yola dökülen yağın diğer araçlara zarar vermemesi için yola kum döküldü. Kamyondaki su kolileri başka bir araca taşındıktan sonra, trafik açıldı.

Taksinin şoförü Yaşar Ceran , "Kamyonet rampayı çıkıyordu. Trafik yoğunluğu yüzünden durdu. Kayma tehlikesine karşı, tekerin altına taş koydu. Ancak çalıştırdığı sırada, araç taşın üzerinden geçti. Kayar bize vurur diye, aramızda 20 metre mesafe bırakmıştım. Orta refrüje vurdu, sonra üzerimize yattı. Allah’tan yolcu arka koltukta oturuyordu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!