Soyguncunun kurÅŸunu görevlinin apoletine takıldı

Güncelleme Tarihi:

Soyguncunun kurşunu görevlinin apoletine takıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 24, 2011 12:44

Antalya'da bir sigara dağıtım firmasına ait kurye otomobilini kullanan özel güvenlik görevlisine ateş eden soyguncunun tabancasından çıkan kurşun, güvenlik görevlisinin üniformasının apoletine takıldı.

Haberin Devamı

KURÅžUN APOLETÄ°NE TAKILDI / FOTO GALERÄ°

ANTALYA’da bir şirketin kuryeliğini yapan güvenlik görevlisinin bulunduğu otomobilin önü, yarış motosikletli iki gaspçı tarafından kesildi. Gaspçıların tabancasından çıkan mermi, ön camı kırarak güvenlik görevlisinin omuzundaki apoletliğe saplandı. Kurye geçirdiği şokla hareketsiz kalırken gaspçılar, içinde 6 bin TL olan çantayı alarak kaçtı.

Ä°lginç gasp olayı bugün saat 10.20 sıralarında meydana geldi. Bir sigara dağıtım firmasında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Eren Kaluç, ÅŸirkete ait otomobille banka ÅŸubesine gitti. Burada ÅŸirkete ait içinde 6 bin TL parayı alan ve çantayla ÅŸubeden çıkıp araca binen Kaluç, yarış motosikleti üzerindeki 2 kiÅŸi tarafından takip edilmeye baÅŸlandı. Kurye Kaluç, Etiler Mahallesi’ne geldiÄŸinde motosikletliler araca yanaÅŸarak silah tehdidi ile durdurmak istedi. Eren Kaluç, aracı durdurmak istemeyince motosikletin arkasında oturan kiÅŸi, tabancasını çekerek ön cama ateÅŸ etti. Tabancadan çıkan mermi, ön camı kırdıktan sonra kurye Eren Kaluç’un sol omuzundaki apoletliÄŸe saplanıp kaldı. Â

Haberin Devamı

Olayda yara almayan Eren Kaluç, geçirdiği şokla aracını durdurdu. Kısa süreli panikten faydalanan gaspçılar otomobilde bulunan içinde 6 bin TL olan çantayı alarak izlerini kaybettirdi.

Olay yerine gelen polisler de kurşunun apoletlikte kalmasına şaşırdı. Polisler, kurşunun camı patlatıp geldiği için hızının kesildiğini söyledi. Kaskları olduğu için eşkalleri alınamayan ve plakasız motosikletle kaçan iki gaspçıyı yakalamak için operasyonlar sürüyor.

     Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!