Erdoğan: Genel başkanlığa kaynak yaparak geldi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Genel başkanlığa kaynak yaparak geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2011 13:53

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan’daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada ismini vermeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ima ederek, ''Genel başkanlığa kaynak yaparak geldi'' dedi.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Ardahan 27 Mayıs 1992 tarihinde Türkiye’nin 75. ili oldu. Ulusal medya yerel medya tespitleri lütfen iyi yapalım, insaf diliyle değerlendirelim.
Ardahan’a 75 numaralı plakayı vermenin ötesinde biz gelene kadar Ardahan’a herhangi bir hizmet yapıldı mı?
Biz geldiğimizde Ardahan’a bölünmüş yol uzunluğu neydi. Hadi bakalım bana cevap verin. Cevap: Sıfır. Ardahan bize kadar bölünmüş yolu tanımadı. Şu anda 31 kilometre bölünmüş yol var.

Bir müjde veriyorum. Bu duble yolların dışında Ardahan-Çıldır demiryolu projesini hazırladık. Böylelikle Bakü-Tiflis demiryoluna bağlayarak doğuyla bağlantısını kuruyoruz.

Şu anda eğitimde fiziki imkanlar olarak Ardahan’ın sorunu yok. öğretmeni gönderiyoruz asaletini aldıktan sonra yasalardaki boşluklardan yararlanarak batıya gidiyor. Onun da çözümünü bulacağız.

Ardahan’a 400 derslik yaptık. Yerel medyadaki kardeşlerim ulusal medya bilmeyebilir siz de mi görmüyorsunuz.

Tarımcılığa büyük destek verdik. Ama sizden rica ediyorum. Halde lütfen aracılara sömürülmeyin.

Biz Anadolu’da kıymayı vatandaşlarımıza 30 liraya yedirtmeyiz. Biliyorum ki burada çok ucuza işi bağlayan aracılar vurgunu vuruyor.

Kardeşlerim zorluklardan dolayı elindeki hayvanı çıkarıyor. EBK sizlerle direkt temas kurarak gerekli alımları yapacak.

Biz icraat üretirken birileri yalan üretir, iftira üretir. Biz bunun Türkiye genelinde yaşarken Ardahan’da da yaşıyoruz. Bunların işi hiçbir zaman yapmak olmadı. Her zaman bozmak için oldu. Ağustos’ta suya girseler balta kesmez buz olur.

Haberin Devamı

GENEL BAŞKANLIĞA KAYNAK YAPARAK GELDİ

Hani birileri kuyrukta beklerken arkadan gelip sıraya girerler ya bu beyefendi de genel başkanlığa dışarıdan kaynak yaparak geldi.
Con Ahmet’in devri daim makinesi derler Anadolu’da. Bunların buldukları ekonomik kaynak da Con Ahmet’in devri daim makinesine benziyor.

Bizden önce üç partili bir iktidar vardı. 21 bankayı fonlayıp boşalttılar. Şimdi ABD’de Avrupa’da bankalar çöküyor. Bizde bir tane bile banka çöktü mü. Hayır. Neden çünkü eşeği sağlam kazığa bağlayıp öyle Allah’a emanet edeceksin. Bizim anlayışımız bu.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ARDAHAN ZİYARETİ / FOTO GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!