Kadın kıyafeti giyen polis kuyumcuyu bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kadın kıyafeti giyen polis kuyumcuyu bıçakladı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 19, 2011 18:21

Konya’nın Yunak İlçesi’nde, kadın kıyafetleri giydikten sonra elinde bıçakla girdiği kuyumcuyu soymaya kalkan ve çıkan arbede işyeri sahibini yaralayıp kaçmak isteyen kişi, polis ve çevredikler tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Polisler, kadın kıyafetleriyle soygun girişiminde bulunan kişinin 5 yıldır İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevle mesllektaşları 50 yaşındaki A.Ö. olduğunu görünce şoke oldu. Gözaltına alınan A.Ö.’nün borçları olduğu için soygun girişiminde bulunduğu belirtildi.

İlginç olay, bugün saat 15.15 sıralarında Akşehir Caddesi’ndeki 46 yaşındaki Gürsel Yıldırımer’e ait kuyumcuda meydana geldi. Üzerinde şalvar, mont, başörtüsü ve güneş gözlüğü bulunan bir kişi, kuyumcuya girdikten sonra bıçağını çıkardı ve "bu bir soygundur" dedi. Karşısında bıçaklı bir kadın soyguncu olduğunu düşünen kuyumcu Yıldırımer, üzerine atlayarak ona müdahalede bulundu. Bu sırada çıkan arbedede kuyumcu Yıldırımer, ellerinden bıçakla yaralandı. Bu sırada paniğe kapılan soyguncu da koşarak kuyumcudan uzaklaşmaya çalıştı.

Yıldırımer’in bağırarak yardım istemesi üzerine çevredekiler ve devriye gezen polis, kuyumcudan çıkıp koşarak kaçan kişiyi yakaladı. Soyguncunun başındaki örtüyü çıkartan polisler, soygun girişiminde bulunan kişinin, kadın kılığına giren mesai arkadaşları A.Ö. olduğunu görünce şaşkına döndü. 5 yıldır Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan A.Ö., gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. A.Ö.’nün piyasaya çok borcu olduğu için soygun girişiminde bulunduğu belirtildi. Yaralı Gürsel Yıldırımer ise ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!