Siz fark yaratın Türkiye fark etsin

Güncelleme Tarihi:

Siz fark yaratın Türkiye fark etsin
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 00:00

Sabancı Vakfı, Türkiye'nin yeni "Fark Yaratanlar"ını arıyor. Siz de "Ben yarattım herkes fark etsin" diyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Haberin Devamı

Sabancı Vakfı, Ekim 2009'da hayata geçirdiği Fark Yaratanlar televizyon programı için Türkiye'nin yeni fark yaratan hikayelerini arıyor.

Çalışan, üreten, fark yaratan araştırmalara imza atan "Ama bunu duyuramıyorum, tanıtamıyorum" diyenlere en büyük fırsat geliyor.

Yaptıklarıyla toplumda fark yaratan kişilerin paylaşıldığı ve eski soruna yeni çözüm getiren, yaratıcı ve yaygınlaştırılabilir çalışmaların altının çizildiği Fark Yaratanlar programı, yeni bölümleriyle de iyi örneklerin çoğalmasını teşvik edecek.

"Fark Yaratanlar" programına konu olacak isimler, Türkiye'nin dört bir yanından gelen başvurular arasından seçilecek. Seçilen Fark Yaratanlar, her Perşembe günü saat 20.50'de CNN Türk ekranlarından izleyicilerle buluşuyor.

Toplumda Fark Yaratan çalışmalar yapan isimler baÅŸvurularını www.farkyaratanlar.org adresinden yapabilir. BaÅŸvurun,  çalışmalarınızı tüm Türkiye duysun...Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!