Ä°kramiyesini aldı köyüne dönüyor

Güncelleme Tarihi:

İkramiyesini aldı köyüne dönüyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 10:26

MANİSA’nın Sarıgöl İlçesi’nde Sayısal Loto’da 6 rakamını tutturarak 3 milyon 330 bin TL’nin sahibi olan Mestan Kocatürk’ün eşi Raziye Kocatürk, "Kocam Ankara’da parayı teslim aldı, köyüne dönüyor" dedi.

Haberin Devamı

AÄ°LESÄ° EVDE BEKLÄ°YOR - FOTO GALERÄ°

Sarıgöl Ä°lçesi’ne baÄŸlı ÇavuÅŸlar Köyü’nde oturan 40 yaşındaki Mestan Kocatürk, geçtiÄŸimiz Cumartesi günü çekilen Sayısal Loto’da, 6 rakamını tutturarak büyük ikramiye olan 3 milyon 330 bin TL’nin sahibi oldu. Yanındaki 4 arkadaşıyla Ankara’ya gidip parasını hesabına geçiren Mestan Kocatürk, köyüne dönmek için yola çıktı.Â

Büyük ikramiyenin kendilerine çıktığını hala inanamadıklarını belirten Mestan Kocatürk’ün eşi 40 yaşındaki Raziye Kocatürk, "Eşim Sayısal Loto çekilişi için köye gelen seyyar bilet satıcısından aldığı 2.4 TL tutarındaki 4 kolonluk Sayısal Loto kuponunu gazeteden kontrol etmek için kahvehaneye gidince 6 rakamı tutturduğunu görmüş ve eve doğru yola çıkmış. Yolda benimle karşılaşınca annesi Ayşe Kocatürk’ün evde olup olmadığını sordu ve hiçbir şey söylemeden beni alıp eve götürdü. Eve geldiğimizde annesi Ayşe Kocatürk’e ve bana durumu anlattı. Sonra annesinin elini öptü. Bize ikramiyenin çıktığını inanamadık. Taki paranın banka hesabına geçene kadar. Çok mutluyum. ’Yılbaşında bilet alalım derdi’ ben, ’bize mi çıkacak’ derdim. Demek ki talih kuşunun nereye çıkacağı belli olmazmış."dedi.

Raziye Kocatürk, eşinin büyük ikramiyeyi aldığını belirterek, "Kocam Ankara’da parayı teslim aldı, köyüne dönüyor" diye konuştu.

Talihli Mestan Kocatürk’ün babası 71 yaşındaki Çetin Kocatürk ise, "Gerçekten önceleri ben de inanamadım. Ama kuponu gösterince inandım. Bağcılıkla uğraşmaktayız. Köyde zaten kendimizin 60 dekar üzüm bağımız da var. Geçinip gidiyorduk. Sarıgöl’e ve köyümüze ilk kez büyük ikramiye çıkması bizleri sevindirdi." dedi.

Sayısal milyonerin evi, köylüler ve yakınları tarafından ziyaret edilerek kutlama ziyaretinde bulunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!