"Bu güzelliÄŸe nasıl kıydınız"

Güncelleme Tarihi:

Bu güzelliğe nasıl kıydınız
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2011 15:05

ADANA’da 5 yıldan bu yana psikolojik tedavi gören ağabeyi 33 yaşındaki Mehmet Devrim Demirci tarafından, ’içine cin girdiği’ gerekçesiyle 60 yerinden bıçaklanarak öldürülen 29 yaşındaki Pınar Dilek Demirci, gözyaşları arasında toprağa verildi. Şizofren olduğu öne sürülen ağabey ise, hastanede kontrol altına alındı. Öldürülen Pınar Dilek Demirci’nin yakınları, "Bu güzelliğe nasıl kıydınız?" diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

YAKINLARI Ä°SYAN ETTÄ° / FOTO GALERÄ°

Dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, lise mezunu olarak girdiÄŸi KPSS’den 73 puan alan ve atanmayı bekleyen iÅŸsiz Mehmet Devrim Demirci, güzellik salonunda çalışan kardeÅŸi Pınar Dilek Demirci’yi evde bulunan 2 bıçakla 60 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet nedeni olarak, "KardeÅŸimin içine Leyla isimli cin girmiÅŸti" gerekçesini gösteren aÄŸabey, olaydan sonra Cinayet Bürosu ekipleri tarafından Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Vücudunun çeÅŸitli yerlerinden 60 bıçak darbesiyle öldürülen Pınar Dilek Demirci’nin cenazesi ise, Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü. Â

Demirci’nin 4 kardeşi ve yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları, "Ölüm sana hiç yakışmadı Pınar’ım. Bu güzelliğe nasıl kıydınız?" diye gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilen genç kızın yakınları, toprağa sarılıp gözyaşı döktü.

CİNAYETTEN 2 GÜN ÖNCE DOKTORUYLA GÖRÜŞMÜŞ

Demirci’nin avukat olan babası Oktay Demirci’nin yaklaşık 25 yıl önce icra takibi sırasında vurularak öldürüldüğü, annesinin de eşinin ölümü üzerine felç geçirip 2 yıl sonra vefat ettiği belirtildi. Pınar Dilek’in 4 kardeşinin evli olduğu, yaklaşık 7 yıldır bekar ağabeyi Mehmet Devrim Demirci ile birlikte yaşadığı keydedildi.

’KIZKARDEŞİNİ ÇOK SEVERDİ’

Mehmet Devrim Demirci’nin, ailesini kaybettikten sonra ve askerdeyken yaşadığı sıkıntılar nedeniyle psikolojik rahatsızlık geçirdiği belirtildi Yakınları, yaklaşık 5 yıldır Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Demirci’nin, kardeşi Pınar Dilek’i çok sevdiğini, başına kötü bir iş gelmemesi için sürekli kollamaya çalıştığını söyledi. Olayı duyunca şoke olduklarını ve inanamadıklarını belirten aile yakınları şöyle dedi:

"Aslında çok iyi bir insan. Kızkardeşini de çok severdi. Olaydan bir hafta önce günlük yaşantılarına göre daha hareketli olduğundan şikayet ediyormuş. Bu nedenle olaydan 2 gün önce de doktoruyla görüşmüş. Yine olaydan bir gün önce durumunu telefonla doktora bildirmiş. Biz de görüşüyorduk, çok olumsuz bir davranışı yoktu."

HASTANEDE TUTULUYOR

Yakınlarının hastalığı hakkında bilgi vermekten kaçındığı, ancak Demirci’nin şizofren olduğu iddia edildi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda çelişkili ifadeler veren Demirci, "Müvekkilim, daha önce şizofreni tedavisi görmüştür" diyen avukatının talebi üzerine savcılığın talimatıyla Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!