Sıcaklıklar artacak

Güncelleme Tarihi:

Sıcaklıklar artacak
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 17, 2011 12:22

Meteoroloji hurriyet.com.tr için yaptığı açıklamada önemli bir yağışın olmadığını, sıcaklığın yarından itibaren 1-3 derece artacağını söyledi. Kış mevsiminin en soğuk yaşandığı Ocak ayında 12 dereceye kadar yükselecek olan sıcaklık adeta baharı yaşatacak.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE 5 GÃœNLÃœK HAVA TAHMÄ°NÄ°

Meteoroloji açıklamasında şöyle dedi:

"Salı günü orta ve doÄŸu karadeniz kıyılarında, perÅŸemde günü de orta ve DoÄŸu Karadeniz'de yağış geçiÅŸleri olacak. Sıcaklıklar yarın Marmara'da perÅŸembe günü de iç kesimlerde 1-3 derece artacak.  Â

Sabah saatlerinde iç ve doÄŸu bölgelerde buzlanma ve don olayları görülecek."Â

KUVVETLÄ° RÃœZGAR UYARISI

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BUZLANMA, DON OLAYI VE SÄ°S UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ayrıca, gece ve sabah saatlerinde Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Haberin Devamı

BAZI Ä°LLERDE HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Çok bulutlu ve gece saatlerine kadar aralıklı yağmurlu geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.(9)

ANKARA: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.(7)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar kıyı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (40-50 km/saat) esecek.(12)

ANTALYA: Parçalı bulutlu.(18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(9)

ERZURUM: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.(-2)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.(9)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!